Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

8 - 11 mai: Al 11-lea congres de medicină veterinară din România


În perioada 8-11 mai, 2011, la Bucureşti, va avea loc al XI-lea Congres Naţional de Medicină Veterinară, organizat de Asociaţia Generală a Medicilor Veterinari din România.
După cum a declarat domnul Horaţiu Olaru, Preşedintele Asociaţiei, „la Congres vor fi stabilite viitoarele linii directoare de activitate pentru toţi medicii veterinari din România. Trecutul îl ştim, prezentul îl traversăm cu greu, dar trebuie să ne gândim la viitor, sperând că deciziile Congresului vor avea o finalitate şi la nivel legislativ.”

Cei 1000 de participanţi, dintre care 160 de studenţi de la instituţiile superioare de învăţământ veterinar din ţară, vor dezbate, pe secţiuni, următoarele teme: „Creşterea şi bunăstarea animalelor”, „Sănătatea animalelor”, „Laboratorul veterinar”, „Libera practică medical-veterinară”, „Siguranţa alimentelor şi sănătatea publică”, „Management şi legislaţie sanitar-veterinară”.

Concomitent lucrărilor Congresului, în parcul Facultăţii de Medicină Veterinară din Bucureşti, va fi organizată expoziţia „Expovet 2011”, la care, producători de instalaţii şi tehnologii de laborator îşi vor expune ultimele noutăţi.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

La finalul Congresului vor fi premiaţi cei mai buni specialişti ai medicinei-veterinare din ţară.

Alături de participanţii români, la Congres vor fi prezenţi şi reprezentanţi ai Asociaţiei Mondiale a Medicilor Veterinari, Asociaţiei Europene a Medicilor Veterinari, Organizaţiei de Colaborare Est-Vest, ai Organizaţiei „Veterinaire sans Frontierre”, ai unor instituţii de învăţămând din Italia, Ungaria şi Bulgaria.

La această ediţia a Congresului, un loc important îl va avea sărbătorirea a 150 de ani de la înfiinţarea primei şcoli veterinare din România, precum şi 140 de ani de la înfiinţarea Societăţii de Medicină Veterinară din România.

Răspunzând întrebărilor reporterului FDC, preşedintele Horaţiu Olaru a declarat: „Din păcate, medicina veterinară din România este mult mai apreciată în străinătate, decât pe plan naţional. Să nu se uite ce a zis Louis Pasteur: Medicina umană salvează oameni, medicina veterinară salvează omenirea! De aici, importanţa breslei noastre, a activităţii noastre. De aceea, considerăm de neacceptat propunerea unora de a se privatiza Laboratoarele judeţene de medicină veterinară. Ar fi dezastruos ca procesul de autorizare să fie la mâna unor firme private.”
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016