Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

AgroCariera lanseaza eFerma, soft educational de invatare activa

agrocariera-lanseaza-eferma-soft-educational-de-invatare-activa-

Proiectul european AgroCariera anunta lansarea la nivel national a softului educational de invatare activa eFerma. Un numar de pana la 6 000 de studenti romani de la facultatile de agricultura din Bucuresti, Cluj, Constanta si Craiova vor putea construi diverse tipuri de ferme vegetale, pe baza simularilor posibile cu ajutorul softului eFerma.


"Softul educational eFerma ii permite studentului si tanarului absolvent sa se confrunte cu situatiile reale din piata, prin cunoasterea si aprofundarea organizarii si functionarii unei ferme. Prin intermediul aplicatiei, utilizatorii vor putea simula activitatea unei ferme de cultura mare si lua decizii pe baza experientei si a unor informatii primite pe parcursul simularii. Obiectivul final pe care jucatorul trebuie sa il aiba in vedere este maximizarea profitului la sfarsitul campaniei agricole", arata Angel Niculae, coordonator IT AgroCariera.

Perioada de timp corespunzatoare unei simulari se intinde pe durata unui an agricol. Simularile pot fi rezolvate de studenti fie asistati de profesori, pentru a le oferi un cadru de invatare, fie independent. Pentru a modela activitatea unei ferme cat mai aproape de realitate, aplicatia va genera aleator pentru fiecare simulare unul sau mai multe evenimente care pot provoca o diminuare sau o crestere a productiei.

Studentul va alege masurile de contracarare a evenimentelor nefavorabile, precum fenomene meteo extreme (inundatii, grindina) care pot sa compromita un anumit procent din cultura infiintata, boli si daunatori, fluctuatie de preturi pe piata.

Aplicatia permite calculul automat, la fiecare moment, al profitului estimat si generarea unui raport care sa detalieze contul de venituri si cheltuieli pe fiecare categorie de cheltuieli in parte, precum si a rezultatului financiar final.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Proiectul AgroCariera – "Startul tau pentru o cariera in agricultura"

Desfasurat sub sloganul "Startul tau pentru o cariera in agricultura", proiectul AgroCariera este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – "Investeste in oameni!" si este derulat in parteneriat cu patru universitati, 10 ferme agricole din Romania si doua institutii reputate in domeniul agricol din Danemarca si respectiv Ungaria.

In valoare de 1 250 000 de euro, acesta reprezinta totodata primul parteneriat de amploare la nivel national intre universitati si sistemul privat din domeniul agribusiness.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016