Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

USAMV Iasi a eliminat taxa de inscriere

usamv-iasi-a-eliminat-taxa-de-inscriere

Veste buna pentru toti viitorii studenti interesati de dezvoltarea aptitudinilor necesare pentru ingrijirea si evolutia agriculturii din tara noastra: USAMV Iasi a eliminat taxa de inscriere.


Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara "Ion Ionescu de la Brad" (USAMV) din Iasi a informat, luni, ca a eliminat taxa de inscriere, peste 1.500 de locuri fiind disponibile la admiterea din luna iulie pentru studii de licenta si pentru masterat.
 
Potrivit reprezentantilor USAMV din Iasi, numarul total de locuri aprobat de catre Ministerului Educatiei si Cercetarii pentru absolventii de liceu este de 955, dintre care 650 locuri sunt cu finantare de la buget, iar 305 locuri sunt cu taxa. Un numar de 25 de locuri de la buget sunt prevazute pentru absolventii liceelor din mediul rural.
 
In ceea ce priveste studiile de masterat, absolventii de facultate au la dispozitie 555 de locuri, dintre care 440 sunt la buget.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h
"Noutatea Admiterii 2020 este aceea ca la USAMV Iasi s-a eliminat taxa de inscriere, decizia fiind unica in tara. Conform calendarului, in perioada 13 - 24 iulie, va avea loc inscrierea candidatilor pentru admiterea din sesiunea iulie 2020 la domeniile Agronomie, Horticultura, Zootehnie, Inginerie si management in agricultura si dezvoltare rurala, Ingineria produselor alimentare, Ingineria mediului, Biotehnologii, Biologie si Medicina Veterinara. Trebuie mentionat ca inscrierea poate fi realizata atat online, la adresa www.admitere.uaiasi.ro, cat si la sediul facultatilor", mentioneaza cei de la USAMV, prin intermediul unui comunicat de presa.
 
Conform sursei citate, admiterea candidatilor la USAMV din Iasi se face pe baza notelor obtinute la probele de Bacalaureat (nota de la proba scrisa de Limba si literatura romana - 50%, nota de la o alta proba scrisa, la alegerea candidatului - 50%).
 
Studentii USAMV Iasi beneficiaza de numeroase facilitati, conditii moderne de studiu, baze de practica proprii situate in mai multe regiuni ale tarii, ateliere de microproductie a berii, procesare a laptelui, a carnii, patiserie si panificatie, cazare in campusul studentesc format din camine dotate cu sali de bucatarie si cu spalatorie, precum si de o baza sportiva completa la care au acces gratuit.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016