Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Scortisoara
Scortisoara este un condiment obtinut din scoarta uscata a unui copac din Asia de Sud-Vest, pe care il putem intalni in Japonia, China, Vietnam, Indonezia, dar si in tarile din America de Sud.
Bucatile uscate de scoarta sunt vandute ca atare sau macinate sub forma de praf. Gustul lor este caracteristic, dulceag si aromat, usor intepator. Scortisoara se foloste in bucatarie la prepararea unor prajituri si este un ingredient nelipsit din vinul fiert, dar si din alte bauturi fierbinti (ceai, lapte).
Scortisoara ca remediu naturist
Din scortisoara se pot prepara insa si infuzii pentru tratarea unor afectiuni ale cavitatii bucale (stomatite, gingivite, halena), sau pentru reglarea activitatii sistemului nervos.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze
Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Ceai verde cu miere si scortisoara
Se prepara o infuzie din o lingurita de frunze de ceai verde si un varf de lingurita de scortisoara, peste care se toarna o ceasca de apa fierbinte. Se lasa 7-10 minute si se strecoara. Se indulceste cu o lingurita de miere. Acest ceai are un efect revigorant si tonic.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 4.17 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Ultima ora
- » Ingrijirea culturii de lavanda. Sfaturi utile pentru fermieri
- » Recoltarea plantelor medicinale si aromatice. Recoltarea organelor subterane
- » Uleiuri volatile. Beneficiile uleiurilor esentiale
- » Sofran. Descrierea si caracteristicile biologice ale plantei
- » Cultura de schinduf. Utilizarile plantei
Idei de afaceri in agricultura