Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA: Plata de 73 euro/cap de vaca de lapte va intra in conturile fermierilor mai repede

apia-plata-de-73-eurocap-de-vaca-de-lapte-va-intra-in-conturile-fermierilor-mai-repede

Ajutorul pentru crescatorii de vaci de lapte se apropie de plata. In acest sens, termenul limita pentru depunerea cererilor a fost de 23 martie.


Peste 12.000 de fermieri au depus cererile pentru schema de 73 euro/cap de vaca de lapte la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura.
 
Conform directorului general al institutiei, Adrian Pintea, chiar daca plata se poate realiza pana la sfarsitul acestui an, APIA planifica sa vireze banii in conturile fermierilor pana la sfarsitul lunii mai.
 
"Avem acest ajutor pentru crescatorii de vaci de lapte, de 73 euro/cap de animal. Data limita pentru depunerea acestor cereri a fost 23 martie. Au fost depuse peste 12.000 de cereri. Categoric, cele mai multe au fost din judetele preponderente in cresterea animalelor: Bistrita, Suceava, Cluj, Mures etc.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h
Aceste plati trebuie facute pana la sfarsitul anului, dar asa cum am mai spus, dupa incheierea campaniei de primire a acestor cereri, eu preconizez ca undeva in luna mai vom reusi sa facem aceste plati, astfel incat sa le intre banii in cont cat mai repede beneficiarilor eligibili. 
 
Conditia a fost ca pentru zona montana sa aiba 5 capete, iar pentru celelalte zone sa aiba 10 capete de vaci de lapte", a precizat directorul general APIA, Adrian Pintea, pentru AgroTV.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016