Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Timisoara: S-a deschis prima piata agro-alimentara cu produse exclusiv locale

timisoara-s-a-deschis-prima-piata-agro-alimentara-cu-produse-exclusiv-locale

Piata va functiona in fiecare zi de sambata, in intervalul orar 6.00 - 14.00, accesul producatorilor si cumparatorilor fiind gratuit.


Moda pietelor bazate pe produse exclusiv locale pare sa prinda in judetele din vestul tarii, dupa Oradea, Timisoara fiind al doilea oras care beneficiaza de o astfel de piata, in care se comecializeaza doar marfuri agro-alimentare produse pe raza judetului.
 
Piata a fost inaugurata la sfarsitul saptamanii trecute, urmand a fi deschisa in fiecare zi de sambata, intre orele 6.00 - 14.00, in parcarea stadionului Dan Paltinisanu. Initiativa amenajarii pietei taranesti a apartinut administratiei locale, timisorenii fiind incantati pentru ca li se ofera posibilitatea de a cumpara produse naturale , direct de la producatorii din judet.
 
In acest sens, atat producatorii locali cat si cumparatorii au la dispozitie o parcare cu 120 de locuri, jumatate destinate comerciantilor, jumatate clientilor, autoritatile nepercepand niciun fel de taxa nici pentru locurile de parcare si nici pentru comerciantii care vin sa isi vanda marfa.
 
Deocamdata, producatorii sunt nevoiti sa vina cu tarabele de acasa sau sa isi improvizeze la fala locului standuri de la care sa isi vanda marfa, insa in viitorul apropiat, autoritatile locale au dat asigurari ca vor doat piata cu mobilier adecvat, rabatabil, astfel incat tarabele sa poata fi stranse la inchiderea pietei si instalate in saptamana urmatoare.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Procucatorilor si cumparatorilor le vor fi asigurate, de asemenea toate conditiile si facilitatile necesare, piata fiind dotata si cu facilitati pentru managementul deseurilor.
 
Regula de baza care trebuie respectata de comercianti este aceea ca in piata nu se pot vinde decat produse autohtone, marfurile de import sau alte categorii de produse ca re nu se incadreaza in specificul agroalimentar al pietei, fiind total interzise.
 
Reprezentantii autoritatilor locale au lansat in acest sens si un avertisment producatorilor tentati sa incalce aceasta regula, precizand ca risca amenzi de 1.000 de lei si suspendarea dreptului de a mai comercializa marfuri in oricare din pietele administrate de S.C. Piete S.A. Timisoara.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016