Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ARBDD implementeaza un sistem informatic destinat conservarii ecosistemelor


Administratia Rezervatiei Biosferei Deltei Dunarii /ARBDD/ a anuntat implementarea unui sistem informatic privind conservarea ecosistemelor, ce va fi finantat prin Programul Operational Sectorial de Mediu în perioada noiembrie 2009 - noiembrie 2011, din Fondul European de Dezvoltare Regionala /FEDR/.
Obiectivul proiectului, intitulat 'Sistem informatic integrat - suport pentru managementul ARBDD în vederea îmbunatatirii starii de conservare a ecosistemelor', îl reprezinta mentinerea echilibrului ecologic al biodiversitatii si a patrimoniului natural, precum si implementarea masurilor de îmbunatatire a starii de conservare a ecosistemelor din Rezervatia Biosferei Deltei Dunarii /RBDD/ prin cresterea capacitatii institutionale de gestionare a retelei de arii naturale protejate, în conformitate cu Directivele Europene.

Totodata, pe lista principalelor rezultate asteptate se afla, printre altele: timp scazut de analiza, prelucrare, raportare a datelor referitoare la starea de conservare a speciilor si habitatelor din Rezervatia Biosferei Delta Dunarii în cadrul ARBDD, posibilitatea de a face previziuni asupra situatiei ecologice în RBDD pe baza statisticilor generate automat de sistem, eficientizarea modalitatilor de raportare ARBDD catre Autoritatile competente (Garda de Mediu, Ministerul Mediului, Agentia Nationala de Protectia Mediului, Prefectura Tulcea, UNESCO si Uniunea Europeana) cu privire la starea echilibrului ecologic a ecosistemelor din RBDD, etc.

ARBDD a luat fiinta în anul 1990 cu scopul de a administra patrimoniul natural din domeniul public de interes national al Rezervatiei, precum si pentru refacerea si protectia unitatilor fizico-geografice de pe teritoriul RBDD.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h


Conform Legii 82/1993 cu modificarile si completarile ulterioare, ARBDD este o institutie publica aflata în subordinea Ministerului Mediului si Padurilor /MMP/
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016