Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

BCR sprijina accesul agricultorilor la credite bancare


Banca Comerciala Romana (BCR) a semnat cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit si Fondul de Garantare a Creditului Rural un Protocol de Colaborare care va facilita accesul la credite bancare al beneficiarilor Programului National de Dezvoltare Rurala.
“Dorim sa sprijinim accesul la finantare a clientilor nostri, printr-o colaborare stransa cu institutiile implicate in procesul implementarii proiectelor cu fonduri europene. Solicitarea Scrisorii de confort de catre Autoritatea de Management, initiativa sustinuta si de BCR, va oferi garantia asigurarii co-finantarii proiectelor selectate si cresterea gradului de absorbtie a fondurilor europene in agricultura”, a declarat Ramona Ivan, director executiv al Directiei Institutii Financiare din cadrul BCR.

Protocolul prevede utilizarea unui model standard de scrisoare de confort, ce va fi emisa solicitantilor de credite cu proiecte selectate de catre Autoritatea de Management in cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala si pentru care urmeaza sa fie semnate contracte de finantare nerambursabile.

Astfel, BCR invita pe toti potentialii beneficiari care au depus proiecte in cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala si care doresc accesarea de credite bancare de co-finantare sa se adreseze BCR, prin reteaua de birouri specializate EU Office, pentru a demara procesul de analiza in vederea emiterii scrisorilor de confort.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h


BCR a acordat, pana in prezent, peste 3.400 credite in valoare de circa 600 milioane EUR pentru finantari in domeniul agricultura si dezvoltare rurala, din fonduri de la institutii financiare internationale si bugetul de stat.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016