Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
16-17 aprilie: Targ de produse traditionale la Brasov
Prima editie a targului de produse traditionale Slow Food se va organiza la Brasov, in perioada 16-17 aprilie, in zona Bibliotecii judetene. Targul Slow Food se va organiza lunar, numai cu produse alimentare vandute de producatori. Printre produsele care vor putea fi cumparate la targ se numara drobul de miel facut la Rupea, branza de capra de Crit, cozonaci si paine de casa de la Dragus, pastrav in cetina de la Berivoi, branza de burduf de la Bran, mezeluri de casa de la Codlea, carmangerie traditionala de Sercaia, palinca de Zalau sau gemuri si muraturi de la Saschiz.
Targul va fi deschis intre orele 10-19. Slow Food este o organizatie internationala care se opune 'culturii' fast-food si care incurajeaza micii producatori, promoveaza traditiile gastronomice si produsele locale, prin programe de educare ale gustului. Slow Food a inceput in anul 1986 in Italia si s-a extins rapid in intreaga lume, inclusiv in Romania. Slow Food Brasov a fost lansat oficial in luna ianuarie 2009. Scopul Slow Food Brasov este de a organiza o serie de actiuni care sa ofere publicului local placerea de a redescoperi produse ale caror gust a fost uitat, precum si de a promova, in randul membrilor si simpatizantilor Slow Food International, produse si traditii culinare romanesti.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura