Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

400 de agricultori vor picheta marţi sediul Ministerului Agriculturii şi cel al Finanţelor


Un număr de 400 de agricultori, membri ai federaţiei Agrostar, vor picheta marţi, 23 martie, între orele 11:00 şi 13:30, sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi al Ministerului Finanţelor Publice, anunta Mediafax.

Ce vor agricultorii:
- plata subvenţiilor restante pe anul 2009,
- reducerea cu 50% a preţului motorinei pentru agricultură, la pompă,
- reducerea TVA pentru produsele agricole la 5%,
- obţinerea unei derogări de la Comisia Europeană pentru menţinerea ajutorelor de stat şi în 2010, (motorină, irigaţii, calitatea laptelui, pasăre, ovine, bovine, caprine etc),

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

- notificarea de urgenţă a ajutorului de minimis de până la 15.000 de euro, pentru susţinerea sectorului legume-fructe, conform recomandarilor Comisiei Europene pentru anul 2010.

"Am stabilit calendarul protestelor şi dacă problemele noastre nu îşi vor găsi rezolvarea, la începutul lunii mai vom organiza un miting în Capitală la care vor participa circa 8.000 de membri ai Agrostar şi vom aduce şi utilaje şi animale. Până acum ministerul nu a dat nicio dovadă ca ar avea o strategie coerentă care să scoată agricultura din criză. Importurile cresc, evaziunea fiscală creşte, agricultorii români dau faliment şi nu se face nimic. Numeroasele demersuri pe care le-am făcut până acum la Ministerul Agriculturii au rămas fără răspuns", a declarat preşedintele federaţiei, Niculae Ştefan.

Federaţia Agrostar a fost înfiinţată în 1990 şi numără peste 38.000 de membri, având în componenţa sa peste 150 de sindicate din toate ramurile agriculturii (cultura câmpului, avicultură, viticultură, horticultură, sindicate ale producătorilor şi fermierilor).
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016