Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Federatia Agrostar a lansat un proiect cu finantare europeana adresat femeilor din mediul urban si rural
Proiectul se numeste „O sansa pentru toti si toate”, iar beneficiare vor fi 793 de femei tinere, fara studii superioare si neincadrate in munca.
Recent, Federatia Nationala a Sindicatelor din Agricultura, Alimentatie, Tutun, Domenii si Servicii Conexe - Agrostar, a anuntat prin intermediul unui comunicat ca a lansat proiectul „O sansa pentru toti si toate”, prin care 739 de femei, atat din mediul rural cat si din mediul urban, sunt invatate sa devina antreprenori.
Programul beneficiaza de o cofinanţare din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, Axa Prioritara 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul Major de Interventie 6.3 „Promovarea egalitaţii de şanse pe piaţa muncii”, in cadrul activitatilor propuse, cele 793 de beneficiare putand invata si meserii precum cea de lucrator in comert, ori lucrator la fabricarea conservelor din legume sau fructe.
Valoarea totala eligibila a proiectului este de 15.219.428,40 lei, asistenţa financiara nerambursabila ridicandu-se la 14.915.039,83 lei. „Prin implementarea proiectului vrem sa incurajam femeile sa-si deschida propria afacere sau le punem la dispozitie suportul necesar pentru a invata ce presupune munca de lucrator in comert ori lucrator intr-o fabrica de prelucrare a legumelor si fructelor. Este un demers care va aduce reale beneficii de ordin social, in special in mediul rural”, a declarat presedintele Agrostar, Niculae Stefan.
Obiectivul proiectului este incurajarea accesului egal pe piaţa muncii prin creşterea oportunitaţilor de ocupare a grupului-ţinta format din 739 femei. Accentul este pus pe femei tinere, fara studii superioare, neangajate şi provenite atat din mediul rural cat şi din cel urban.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Propriul meu plan de afaceri
Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai planuri de afaceri standard Esti o persoana dinamica Profita de Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai 7 modele practice de planuri de afacere cu care obtii mai usor finantari si chiar fonduri europene la mai putin de 100 de lei Stick-ul "Propriul meu plan de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Prezenta la lansarea proiectului, Camelia Sucu le-a transmis femeilor care vor sa devina antreprenor ca trebuie sa aiba incredere in ele, sa investeasca in educatia lor si sa nu renunte, chiar daca vor avea si esecuri.”Este important ca atunci cand inregistrezi un esec sa identifici cauza, astfel incat pe viitor sa nu mai repeti aceeasi greseala”, a punctat Camelia Sucu.
Autor:
Catalin Adrian Tintareanu
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura