Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

A fost aprobat programul de restructurare a Regiei Naţionale a Pădurilor

Tags: romsilva

În cadrul şedinţei de Guvern de miercuri, 22 iulie, a fost aprobat programul de restructurare a Regiei Naţionale a Pădurilor– ROMSILVA.

Numărul total de salariaţi ce vor fi disponibilizaţi prin concedieri colective, ca urmare a retrocedării pădurilor către foştii proprietari, se ridică la 447, salariaţi care vor fi disponibilizaţi până la sfârşitul anului 2009. În prezent, în cadrul regiei sunt angajaţi un număr de 20.370 persoane.


Iniţial, în proiectul de restructurare era prevăzută concedierea colectivă a peste 7.000 de salariaţi, dar numărul a fost redus la 982, în conformitate cu un aviz primit de la Ministerul de Finanţe, ca urmare a retrocedării unor suprafeţe de pădure sau restrângerii activităţii unor capacităţii de producţie.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

Până la finele anului 2006 au fost concediaţi din cadrul Regiei Naţionale a Pădurilor – ROMSILVA 798 de salariaţi, în anul 2007 încă 1.075 de salariaţi, iar până la sfârşitul anului 2008 au fost disponibilizaţi alţi 550 de salariaţi.

Datorită diminuării numărului de disponibilizaţi şi reducerii ritmului de disponibilizări, efortul bugetar asupra bugetului asigurărilor sociale se reduce faţă de estimările determinate de aplicarea HG nr.1376/2007.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016