Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Ce contine Ghidul solicitantului pentru infiintarea grupurilor operationale si pentru proiectelor pilot in sectorul agricol si pomicol
Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale a publicat pe pagina oficiala de internet, www.afir.info, Ghidul solicitantului pentru submasurile 16.1 si 16.1 a „Sprijin pentru infiintarea si functionarea grupurilor operationale (GO), dezvoltarea de proiecte pilot, produse si procese in sectorul agricol si pomicol” din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020 (PNDR 2020).
Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale a publicat pe pagina oficiala de internet, Ghidul solicitantului pentru submasurile 16.1 si 16.1 a „Sprijin pentru infiintarea si functionarea grupurilor operationale (GO), dezvoltarea de proiecte pilot, produse si procese in sectorul agricol si pomicol” din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020 (PNDR 2020), aceasta versiune a Ghidului solicitantului fiind valabila pentru etapa a doua a sesiunii de depunere.
„Pentru submasurile 16.1 si 16.1.a exista o abordare in 2 etape, conform precizarilor din fisa masurii, anexata ghidului. Astfel, dupa selectarea Cererilor de exprimare a interesului depuse in etapa I, in cea de-a doua etapa, pe care urmeaza sa o deschidem in perioada urmatoare, va avea loc depunerea, evaluarea si selectia Cererii de Finantare si a proiectului detaliat al grupului operational, in contextul in care a fost selectat in etapa I si invitat pentru depunere in etapa a II-a”, a precizat Adrian Chesnoiu, directorul general al Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR).
Ghidul solicitantului stabileste conditiile necesare pentru depunerea Cererii de Finantare, a proiectului detaliat si a documentelor anexa si contine, totodata, informatii esentiale privind elaborarea proiectului complet care trebuie depus in etapa a II-a de evaluare. Cererile de Finantare vor fi depuse in vederea selectiei de catre parteneriatele care indeplinesc conditiile de eligibilitate specifice si care au fost selectate in etapa anterioara de evaluare.
Proiectul final, ce cuprinde inclusiv lista cheltuielilor eligibile detaliate, se va depune in maxim patru luni de la data publicarii raportului de selectie final aferent etapei I, afisat pe site-ul AFIR. Valoarea sprijinului nerambursabil solicitat in etapa II nu trebuie sa depaseasca valoarea indicativa din Cererea de exprimare a interesului (CEI).
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
valabila 48h
Depunerea cererilor de finantare si a tuturor documentelor anexate, aferente etapei a II-a se realizeaza online pe pagina de internet a Agentiei, www.afir.info.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 2 voturiIdei de afaceri in agricultura