Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Achim Irimescu mizeaza pe tineri pentru a-si completa echipa de la conducerea MADR

achim-irimescu-mizeaza-pe-tineri-pentru-a-si-completa-echipa-de-la-conducerea-madr

La preluarea mandatului, acesta a declarat ca nu se grabeste foarte tare in privinta selectarii personalului, iar selectia membrilor noii echipe se va face doar pe criterii de eficianta si performanta.


Miercuri, 18 noiembrie 2015, a avut loc ceremonia de predare-primire intre ministrul a carui activitate a incetat in fruntea MADR şi ministrul care a preluat funcţia, respectiv intre Daniel Constantin şi Achim Irimescu.
 
Daniel Constantin i-a urat succes noului ministru al Agriculturii şi Dezvoltarii Rurale si l-a asigurat ca va ramane un apropiat al sectorului agricol. In acest context, Daniel Constantin a declarat ca „de fiecare data cand imi va solicita un punct de vedere i-l voi acorda cu cea mai mare deschidere, pentru ca impreuna am lucrat foarte mulţi ani pentru interesul agriculturii şi cred ca este important  sa ne unim cu toţii forţele pentru dezvoltarea unui sector, care incet-incet devine cel mai important al economiei romanesti”.
 
La randul sau, ministrul Achim Irimescu i-a multumit ministrului Daniel Constantin pentru evolutia pe care a avut-o Ministerul Agriculturii şi Dezvoltarii Rurale in ultimii ani.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

„In primul rand vreau sa ii mulţumesc domnului ministru Constantin pentru ca a reusit sa prevada la timp toate sumele pe care Ministerul Agriculturii le-a solicitat. Sa ne amintim ca in anii de debut reuseam sa platim platile directe in mai bine de un an, fiind chiar penalizati pentru intarziere, in timp ce in ultimii ani s-au efectuat platile directe din luna decembrie si pana in luna februarie, fiind inregistrat un progres extraordinar la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura. Daca vorbim de avans, in ultimii ani s-au acordat plaţi in avans de la 16 octombrie pana la 30 noiembrie. In anul 2015 nu s-a intamplat aşa, pentru ca s-a adoptat Reforma Cioloş si APIA a trebuit din mers sa se adapteze noilor schimbari”, a precizat Irimescu la preluarea mandatului.
 
In privinta abordarii pe care o va avea in mandatul sau, ministrul Achim Irimescu va pune accent pe o colaborare foarte buna cu toti partenerii implicati, in vederea simplificarii tuturor procedurilor pentru cresterea absorbtiei fondurilor europene si pentru aplicarea Politicii Agricole Comune si a Politicii Comune de Pescuit, aceasta fiind una dintre prioritatile Ministerului Agriculturii pentru anul viitor.
 
In conditiile in care doi secretari de stat din MADR din patru au demisionat, respectiv George Turtoi si Ion Utiu, Irimescu, noul ministru a spus ca in timp va trebui sa completeze schema.
 
Acesta a mai precizat ca chimbarile de personal in se vor face numai pe criterii de eficienta si performanta si ca va cauta tineri valorosi care pot sa intinereasca agricultura si sectorul de stat.
 
„Asa cum spune si premierul Dacian Ciolos, eventualele schimbari se vor decide in timp, pe baza analizei eficientei personalului. Nu venim cu ideea sa facem o revolutie peste noapte in ceea ce priveste personalul. In mod cert, fiecare va fi analizat pe performanta si cine nu poate face dovada prin ceea ce a realizat pana in prezent vom discuta si vom vedea ce vom putea face. Sigur, totdeauna este loc de mai bine. Fiind un guvern de tehnocrati, trebuie sa privim dupa tehnocrati. Cautam si tineri cu facultati in strainatate, tineri valorosi, care sa poata sa intinereasca agricultura si sectorul de stat, inainte de toate” a mai declarat noul sef al MADR.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016