Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceriştii din Moldova, interesaţi să investească la Braşov

Tags: brasov

24 de firme din Republica Moldova s-au înscris pe lista celor intersaţi să lege parteneriate în diferite domenii la Braşov. Oaspeţii se vor întâlni cu cei din România pe 23 septembrie, la "Forumul Oamenilor de Afaceri din Republica Moldova în România", scrie Adevărul.
Moldovenii sunt interesaţi de export-import produse agricole, export materiale de construcţii, import utilaje pentru construcţii şi colaborări cu tur-operatori români. Principalele obiective ale evenimentului sunt consolidarea relaţiilor comercial-economice, promovarea reciprocă a produselor şi serviciilor şi crearea unor platforme de cooperare eficiente între reprezentanţii mediului de afaceri din ambele ţări.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h


Moldovenii sunt interesaţi şi de crearea de companii mixte pentru implemetarea proiectelor ecologice. Evenimnetul este oraganizat de Camera de Comerţ şi Industrie din Braşov în colaborare cu instituţia omonimă din Moldova.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton