Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Combaterea fraudei din domeniul Politicii Agricole Comune, seminar organizat pe 14-15 martie, la Braşov
Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), prin Biroul Controlul Fondurilor Europene, a elaborat şi a depus pentru finanţare un proiect de instruire în cadrul Programului HERCULE II – “Combaterea fraudei din domeniul PAC prin utilizarea celor mai bune practici privind aplicarea Regulamentului (CE) nr. 485/2008”.
Proiectul a fost acceptat la finanţare, fiind încheiat - pentru implementarea acestuia - Acordul de grant OLAF/2010/D7/036 între Oficiul European de Lupta Antifraudă şi MADR.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online
Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Conform activităţilor din cadrul proiectului, a II-a sesiune de instruire va avea loc în perioada 14 - 18 martie 2011, la Hotel Aro Palace, strada Mureşenilor nr.12, Braşov şi va debuta cu un briefing de presă, programat în data de 14 martie 2011, ora 10.00.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura