Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

AFIR a deschis sesiunea de primire a proiectelor pentru submasursa de finantare a investitiilor in procesarea si marketingul produselor agricole

afir-a-deschis-sesiunea-de-primire-a-proiectelor-pentru-submasursa-de-finantare-a-investitiilor-in-procesarea-si-marketingul-produselor-agricole

Suma totala alocata acestei submasuri se ridica la 112 milioane de euro, iar beneficiarii eligibili sunt intreprinderi individuale şi familiale, persoanele fizice autorizate şi persoanele juridice, inclusiv grupurile de producatori.


In data de 4 iulie, AFIR a deschis prima sesiune din anul 2017 de depunere a proiectelor de investitii pentru submasurile 4.2 şi 4.2a – Sprijin pentru investitii in procesarea/ marketingul produselor agricole/ pomicole, sesiunea care se va desfasura in perioada 10 iulie ora 9.00 – 30 septembrie 2017 ora 16.00.
 
Anuntul a fost facut de directorul general al AFIR, Adrian – Ionut Chesnoiu, care a declarat in acest sens ca „pentru a putea beneficia pe deplin de oportunitatile pe care le ofera activitatea agricola, este nevoie ca pe langa productie sa existe si procesare. Aceste submasuri vin sa finanteze acea parte din lantul economic de care Romania are poate cea mai mare nevoie, si anume procesarea – crearea de produse cu valoare adaugata, atat de necesare cresterii economice sustenabile. Este momentul ca tara noastra sa nu mai fie o furnizoare exclusiva de materie prima, ieftina, ci sa ofere produse agroindustriale finite care sa aduca plus valoare si implicit cresterea contributiei sectorului agricol la Produsul Intern Brut”.
 
Fondurile alocate in aceasta sesiune pentru Submasura 4.2 se ridica la 100 de milioane euro, dintre  care 40 de milioane sunt destinati investitiilor in dezvoltarea si modernizarea unor capacitati de procesare a produselor agricole si 60 de milioane euro pentru crearea de noi unitati de procesare a produselor agricole.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Pragul minim este de 15 puncte, iar pragurile de calitate pornesc de la 45 de puncte in perioada 10 – 31 iulie, apoi 30 de puncte in luna august si 15 puncte in luna septembrie.
 
Pentru investitii in procesarea produselor pomicole prin Submasura 4.2a, in sesiune din 2017 sunt alocati 12 milioane euro, iar pragul minim este de 10 puncte. Primul prag de calitate, aferent perioade 10 – 30 iulie este de 40 puncte. Pragul de calitate pentru luna august va fi de 25 puncte iar cel pentru luna septembrie de 10 puncte.
 
Pentru aceasta sesiune, plafonul maxim de depunere a proiectelor este de 200% faţa de suma anuala alocata fiecarei submasuri, iar depunerea proiectelor in cadrul sesiunii anuale se opreşte la termenul limita prevazut sau inainte de acest termen, daca valoarea publica totala a proiectelor depuse cu un punctaj estimat mai mare sau egal cu pragul de calitate ajunge la 200% (excluzand valoarea publica totala a proiectelor retrase).
 
Aceasta prevedere nu se aplica in primele 5 zile calendaristice ale sesiunii şi ale etapelor de depunere, cand sesiunea va ramane deschisa indiferent daca suma alocata este epuizata.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016