Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

AFIR a epuizat in 5 zile fondurile alocate pentru infrastructura de acces agricola

afir-a-epuizat-in-5-zile-fondurile-alocate-pentru-infrastructura-de-acces-agricola

Acestea sunt acordate prin Submasura 4.3 „Investitii pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole si silvice”, pentru care sesiunea de primire a cererilor de finantare a fost deschisa pe 28 martie.


Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale a anuntat in cursul acestei saptamani ca a epuizat fondurile alocate Submasurii 4.3 „Investitii pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole si silvice”, ca urmare a numarului mare de cereri prminte de la momentul deschiderii sesiunii de depunere.
 
Sesiunea a fost deschisa in 28 martie, iar fondurile s-au epuizat in doar cinci zile, cu toate ca termenul limita pentru depunerea dosarelor era data de 30 iunie.
 
Fermierii s-au grabit insa cu cererile, pentru a nu risca sa piarda finantarile, astfel ca pe parcursul celor cinci zile au fost depuse pentru finantare prin aceasta submasura 386 de proiecte de investitii, pentru care s-au solicitat fonduri nerambursabile in valoare de peste 365 de milioane de euro.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Astfel, reprezentantii AFIR anunta ca au primit in primele 5 zile ale sesiunii, solicitari de finantare care depasesc de peste 10 ori alocarea financiara stabilita, mai exact peste 1.200%.
 
Totodata, pentru investitii in infrastructura rutiera din mediul rural care pot primi finantare prin sM 7.2 pentru restul teritoriului, AFIR anunta ca a primit on-line 369 de proiecte in valoare de peste 370 milioane de euro, de 3 ori mai multe solicitari de finantare decat alocarea.
 
Totodata, au fost epuizate si fondurile disponibile pentru investitii in infrastructura educationala si sociala din mediul rural pentru restul teritoriului, finantate prin sM 7.2. Pentru aceasta submasura s-au primit on-line 123 de solicitari de finantare in valoare de peste 47 de milioane de euro.
 
Dupa finalizarea evaluarii de catre expertii AFIR, proiectele vor fi selectate in functie de punctajul obtinut la criteriile de selectie, in ordine descrescatoare. Punctajul minim al proiectelor care vor putea intra la finantare in sesiunea din acest an este de 80 de puncte pentru proiectele de infrastructura agricola si de 50 de puncte pentru proiectele de infrastructura rutiera si educationala, in restul teritoriului.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016