Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
AFIR a publicat versiunile finale ale Ghidului solicitantului pentru submasurile adresate tinerilor fermieri si fermelor mici
Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale a publicat versiunile finale ale Ghidurilor solicitantului pentru finantarea investitiilor agricole din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020 (PNDR 2020), respectiv pentru instalarea tinerilor fermieri (submasura 6.1) si pentru dezvoltarea fermelor mici (submasura 6.3).
„Versiunile finale ale ghidurilor solicitantului pentru tinerii fermieri si pentru fermele mici, sunt disponibile de azi pe site-ul AFIR in vederea pregatirii documentatiei necesare solicitantilor. Sesiunile de depunere a proiectelor vor fi lansate in cel mai scurt timp, conform calendarului stabilit in urma consultarii Comitetului de Monitorizare pentru PNDR. Elaborarea acestor ghiduri a fost o etapa foarte importanta si a necesitat o atentie sporita pentru ca acestea reprezinta cadrul pentru intocmirea proiectelor care vor beneficia de fonduri europene”, a mentionat Directorul general al AFIR, Adrian Chesnoiu.
Conform Regulamentului de organizare si functionare a procesului de selectie si a procesului de verificare a contestatiilor pentru proiectele aferente masurilor din cadrul PNDR 2020, sesiunea de primire a proiectelor se deschide dupa cel putin sapte zile de la data publicarii versiunilor finale ale Ghidurilor solicitantului pe pagina de internet a AFIR.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
valabila 48h
Finantarea aferenta sM 6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri” este 100% nerambursabila si este in valoare de maxim 50.000 euro. Se acorda sub forma de prima in doua transe, astfel: 75% din cuantumul sprijinului la primirea deciziei de finantare si 25% din cuantumul sprijinului in maximum trei ani de la primirea deciziei de finantare.
Pentru sM 6.3 „Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici”, sprijinul financiar este 100% nerambursabil, in valoare de 15.000 euro si se acorda in doua transe: 75% din cuantumul sprijinului la primirea deciziei de finantare si 25% din cuantumul sprijinului.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi