AFIR: Fondurile pentru afaceri neagricole la tara, epuizate
Publicat la data de 10 Nov. 2021 in:
Stiri AFIR a confirmat ca toate fondurile europene pentru afaceri neagricole la tara au fost epuizate.
Fondurile europene disponibile pentru activitatile neagricole in mediul rural s-au epuizat inainte de finalul sesiunii, fiind primite online 1.149 de cereri de finantare.
Conform institutiei, alocarea stabilita de Autoritatea de Management pentru Programul National de Dezvoltare Rurala a fost de 100 de milioane de euro, iar fondurile disponibile pentru depunere au reprezentat un plafon de 150 de milioane de euro, echivalentul a 150% din alocare.
Astfel, sesiunea de depunere a proiectelor s-a inchis automat, inainte de termenul-limita, pentru ca valoarea publica totala a proiectelor depuse (204.027.761 de euro) a depasit plafonul din nivelul alocarii sesiunii (150 milioane de euro).
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online
Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...
Oferta Speciala
valabila 48h
In intervalul 2 noiembrie 2021 - 7 noiembrie 2021, AFIR a primit online 1.149 de cereri de finantare pentru submasura 6.4 - Investitii in crearea si dezvoltarea de activitati neagricole din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020 (PNDR 2020).
Solicitantii eligibili pentru acest tip de sprijin sunt micro-intreprinderile si intreprinderile neagricole mici existente si nou-infiintate, cum ar fi start-up-urile din spatiul rural. O alta categorie de beneficiari eligibili sunt fermierii sau membrii unor gospodarii agricole autorizati cu statut minim pe PFA, care isi diversifica activitatea de baza agricola prin dezvoltarea unei activitati neagricole in zona rurala, in cadrul intreprinderii deja existente, incadrabile in micro-intreprinderi si intreprinderi mici. Exceptie fac persoanelor fizice neautorizate.
Autor:
Redactia Agroromania
Cei doi autori care formeaza in prezent echipa din spatele acestui website va aduc zilnic cele mai relevante informatii si va mentin conectati la ceea ce conteaza cu adevarat. De la stiri generaliste pana la informatii de nisa, suntem aici pentru a va furniza doar ceea ce conteaza.
Idei de afaceri in agricultura
Afaceri cu trufe. Comoara din gradina de aluni
Trufa este una dintre putinele produse agricole a caror cerere este mult mai mare decat oferta. Spre deosebire de alte culturi traditionale (porumb, grau, vitade-vie etc.), cultura trufelor nu implica cheltuieli mari anuale cu investitia. Daca exista terenul, este vorba practic doar despre achizitio... citeste mai mult>>
Cultura de ricin: ce profit iti poate aduce afacerea
Ricinul este o planta tropicala oleaginoasa, originara din India si Africa. In prezent este cultivata la noi in tara in scop ornamental, industrial si medicinal. Uleiul de ricin este unul dintre cele mai folosite uleiuri datorita utilizarilor multiple, un numar de peste 200, dar si datorita calitati... citeste mai mult>>