Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

AFIR ii invata pe fermieri cum sa evite neregulile in accesarea fondurilor prin PNDR

afir-ii-invata-pe-fermieri-cum-sa-evite-neregulile-in-accesarea-fondurilor-prin-pndr

In acest sens, pe site-ul oficial al agentiei a fost publicat un ghid de prevenire a neregulilor privind crearea de conditii artificiale pentru obtinerea fondurilor europene nerambursabile derulate prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020.


AFIR a decis alcatuirea unui indrumar pentru a furniza solicitantilor si beneficiarilor fondurilor europene nerambursabile acordate prin PNDR un suport informativ complex pentru intreprinderea masurilor si actiunilor necesare in vederea prevenirii neregulilor in gestionarea fondurilor europene.
 
Astfel, a fost elaborat Ghidul de Prevenire a Neregulilor, care a fost publicat pe site-ul institutiei, ghid ale carui prevederi se completeaza cu legislatia nationala si comunitara specifica in vigoare.
 
In cuprinsul acestui ghid, toti cei interesati sa depuna proiecte de finantare sau cei care deja beneficiaza de fondurile acordate prin PNDR pot gasi informatii privind definirea conditiilor artificiale, exemple concrete de nereguli si recomandarile pe care le face AFIR pentru evitarea acestor situatii.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

„Responsabilitatea mare fata de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei, dar si fata de toti cei care investesc bani si timp in implementarea proiectelor de investitii finantate prin Programul National de Dezvoltare Rurala s-a materializat in acest ghid de prevenire a neregulilor generate de crearea de conditii artificiale.  Exista indicatori fizici, juridici si contabili ai conditiilor create artificial care, atunci cand sunt analizati individual nu reprezinta in mod obligatoriu o neregula. Din acest motiv, pentru constatarea conditiilor artificiale este necesara identificarea interconectarii acelor elemente care aparent sunt independente. Am constatat ca, de multe ori, in etapa de implementare, indicatorii nu pot conduce in mod clar la o concluzie privind crearea in mod artificial a conditiilor de finantare. Astfel, este necesar ca respectivele cazuri sa fie evaluate in perioada ex-post, cand se pot trage o concluzie clara daca beneficiarii respectivi au creat conditii artificiale”, a declarat in acest sens directorul general al AFIR, David Eugen Popescu.
 
Ghidul de prevenire a neregulilor privind crearea de conditii artificiale poate fi consultat de toti solicitantii de fonduri europene nerambursabile pe pagina oficiala de internet a agentiei, respectiv www.afir.info, domeniul „informatii utile”, sectiunea „proceduri de lucru”. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016