Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

AFIR prelungeste termenul de primire a proiectelor de investitii pentru procesarea produselor agricole si pomicole si pentru dezvoltarea exploatatiilor pomicole

afir-prelungeste-termenul-de-primire-a-proiectelor-de-investitii-pentru-procesarea-produselor-agricole-si-pomicole-si-pentru-dezvoltarea-exploatatiilor-pomicole

Dupa incheierea evaluarii de catre AFIR, proiectele vor fi selectate in functie de punctajul obtinut la criteriile de selectie de catre fiecare proiect in parte, in ordine descrescatoare.


Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale anunta prelungirea sesiunii de depunere a proiectelor de investitii pentru submasurile (sM) 4.1a „Investitii in exploatatii pomicole”, 4.2 „Sprijin pentru investitii in prelucrarea/ comercializarea si/ sau dezvoltarea de produse agricole” si 4.2a „Sprijin pentru investitii in prelucrarea/ comercializarea si/ sau dezvoltarea de produse pomicole” pana la 30 noiembrie 2016, ora 16.00 pentru sM 4.1a si pana la 15 decembrie 2016, ora 16.00  pentru submasurile 4.2 si 4.2a.
 
Alocarea bugetara pentru cele 3 submasuri, stabilita pentru sesiunea 2016 este impartita astfel: pentru sM 4.1a alocarea este de 70.586.064 euro, pentru sM 4.2 alocarea este de 93.489.143 euro, iar pentru sM 4.2a alocarea este de 8.629.953 euro.
 
AFIR primeste solicitari de finantare in limita plafonului de depunere a proiectelor, respectiv 120% din suma alocata pe sesiune. In prezent mai sunt disponibile fonduri europene nerambursabile dupa cum urmeaza:
-aproximativ 43,6 milioane de euro pentru sM 4.1a;

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

-aproximativ 68 milioane de euro pentru sM 4.2;
-aproximativ 8,6 milioane de europentru sM 4.2a.
 
Pragul minim de depunere a proiectelor pana la inchiderea sesiunii este de 10 puncte (sM 4.1a si sM 4.2a), iar pentru sM 4.2 este de 15 puncte. Dupa incheierea evaluarii de catre AFIR, proiectele vor fi selectate in functie de punctajul obtinut la criteriile de selectie de catre fiecare proiect in parte, in ordine descrescatoare. Selectia proiectelor se va realiza in limita alocarii disponibile in 2016.
 
Toti cei interesati sa depuna proiecte de investitii in exploatatii pomicole, dar si pentru procesare  in sectoarele agricol si pomicol, pot consulta gratuit pe pagina oficiala de internet a agentiei Ghidul Solicitantului pentru submasurile amintite.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3 din 4 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016