Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agricola Bacau, certificata de TUV Cert


Grupul de firme Agricola Bacău, principalul producător naţional de carne şi produse din carne de pasăre, a primit atestarea oficială privind Sistemului integrat de management al calităţii şi siguranţei alimentare, în conformitate cu SR EN ISO 900:2008 şi Principiile HACCP din partea TUV Hessen, membru al Asociaţiei de certificare germane de renume internaţional TUV CERT, se arata intr-un comunicat al companiei.
Documentul, care conferă o deschidere şi mai mare a holdingului băcăuan pe piaţa internă şi mai ales externă, a fost obţinut ca urmare a finalizării auditului de specialitate, în decembrie 2009. Spre deosebire de certificarea anterioară deţinută de producătorul băcăuan, când a fost atestat doar Sistemul de Management al Calităţii doar pentru societatea Agricola Internaţional SA, prin rezultatele favorabile obţinute cu ocazia auditului de la finalul anului trecut a fost certificat întreg Grupul de firme Agricola care a primit concomitent, în premieră şi certificarea Sistemului de management al siguranţei alimentare HACCP.

„Această nouă certificarea întăreşte faptul că Agricola Bacău respectă exigenţele de siguranţă alimentară cerute de Uniunea Europeană şi relevă că angajamentul managementului şi politica de business sunt adoptate la nivelul Grupului de firma Agricola Bacău'', a declarat Grigore Horoi, preşedintele Grupului de firme băcăuan.

„Unul dintre cele mai importante atribute ale brandului Agricola Bacău este acela de inovator, în special în ceea ce priveşte noile concepte de prezentare a produselor sale distribuite pe piaţa internă şi externă'', a menţionat Grigore Horoi.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Astfel, Agricola Bacău este prima companie care a lansat în România sortimentele din carne de pui ambalate la tăviţă cu cryofilm, metodă preluată, apoi, şi de alţi producători din piaţă. Continuând inovaţiile în domeniul produselor proaspete şi sigure, Agricola Bacău a lansat şi prima linie de ambalare în atmosferă controlată (sistem BDF) din România. Agricola Bacău a lansat în premieră, la finele anului trecut, un produs inedit pe piaţa românească de carne de pui, „Puiul familist”', care se prezintă într-o formulă inovatoare de ambalare ''concepută din grijă şi respectul faţă de consumatori şi familiile lor'', după cum spune Cristian Călin, purtător de cuvânt al Grupului de firme băcăuan. Din Grupul de Firme Agricola Bacău fac parte Agricola Internaţional SA, Salbac SA, Europrod SA, Avicola Lumina - Constanţa SA, Suinprod Siret SA, Comcereal SA, G-A Nutriţie Animală SA, Aicbac SA si Agriconstruct SA.

Agricola Bacău este unul dintre cei mai mari producători de carne de pui din România şi principalul exportator din această categorie.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016