Grupul de firme Agricola Bacău, principalul producător naţional de carne şi produse din carne de pasăre, a primit atestarea oficială privind Sistemului integrat de management al calităţii şi siguranţei alimentare, în conformitate cu SR EN ISO 900:2008 şi Principiile HACCP din partea TUV Hessen, membru al Asociaţiei de certificare germane de renume internaţional TUV CERT, se arata intr-un comunicat al companiei.
Documentul, care conferă o deschidere şi mai mare a holdingului băcăuan pe piaţa internă şi mai ales externă, a fost obţinut ca urmare a finalizării auditului de specialitate, în decembrie 2009. Spre deosebire de certificarea anterioară deţinută de producătorul băcăuan, când a fost atestat doar Sistemul de Management al Calităţii doar pentru societatea Agricola Internaţional SA, prin rezultatele favorabile obţinute cu ocazia auditului de la finalul anului trecut a fost certificat întreg Grupul de firme Agricola care a primit concomitent, în premieră şi certificarea Sistemului de management al siguranţei alimentare HACCP.
„Această nouă certificarea întăreşte faptul că Agricola Bacău respectă exigenţele de siguranţă alimentară cerute de Uniunea Europeană şi relevă că angajamentul managementului şi politica de business sunt adoptate la nivelul Grupului de firma Agricola Bacău'', a declarat Grigore Horoi, preşedintele Grupului de firme băcăuan.
„Unul dintre cele mai importante atribute ale brandului Agricola Bacău este acela de inovator, în special în ceea ce priveşte noile concepte de prezentare a produselor sale distribuite pe piaţa internă şi externă'', a menţionat Grigore Horoi.
Astfel, Agricola Bacău este prima companie care a lansat în România sortimentele din carne de pui ambalate la tăviţă cu cryofilm, metodă preluată, apoi, şi de alţi producători din piaţă. Continuând inovaţiile în domeniul produselor proaspete şi sigure, Agricola Bacău a lansat şi prima linie de ambalare în atmosferă controlată (sistem BDF) din România. Agricola Bacău a lansat în premieră, la finele anului trecut, un produs inedit pe piaţa românească de carne de pui, „Puiul familist”', care se prezintă într-o formulă inovatoare de ambalare ''concepută din grijă şi respectul faţă de consumatori şi familiile lor'', după cum spune Cristian Călin, purtător de cuvânt al Grupului de firme băcăuan. Din Grupul de Firme Agricola Bacău fac parte Agricola Internaţional SA, Salbac SA, Europrod SA, Avicola Lumina - Constanţa SA, Suinprod Siret SA, Comcereal SA, G-A Nutriţie Animală SA, Aicbac SA si Agriconstruct SA.
Agricola Bacău este unul dintre cei mai mari producători de carne de pui din România şi principalul exportator din această categorie.
Documentul, care conferă o deschidere şi mai mare a holdingului băcăuan pe piaţa internă şi mai ales externă, a fost obţinut ca urmare a finalizării auditului de specialitate, în decembrie 2009. Spre deosebire de certificarea anterioară deţinută de producătorul băcăuan, când a fost atestat doar Sistemul de Management al Calităţii doar pentru societatea Agricola Internaţional SA, prin rezultatele favorabile obţinute cu ocazia auditului de la finalul anului trecut a fost certificat întreg Grupul de firme Agricola care a primit concomitent, în premieră şi certificarea Sistemului de management al siguranţei alimentare HACCP.
„Această nouă certificarea întăreşte faptul că Agricola Bacău respectă exigenţele de siguranţă alimentară cerute de Uniunea Europeană şi relevă că angajamentul managementului şi politica de business sunt adoptate la nivelul Grupului de firma Agricola Bacău'', a declarat Grigore Horoi, preşedintele Grupului de firme băcăuan.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
„Unul dintre cele mai importante atribute ale brandului Agricola Bacău este acela de inovator, în special în ceea ce priveşte noile concepte de prezentare a produselor sale distribuite pe piaţa internă şi externă'', a menţionat Grigore Horoi.
Astfel, Agricola Bacău este prima companie care a lansat în România sortimentele din carne de pui ambalate la tăviţă cu cryofilm, metodă preluată, apoi, şi de alţi producători din piaţă. Continuând inovaţiile în domeniul produselor proaspete şi sigure, Agricola Bacău a lansat şi prima linie de ambalare în atmosferă controlată (sistem BDF) din România. Agricola Bacău a lansat în premieră, la finele anului trecut, un produs inedit pe piaţa românească de carne de pui, „Puiul familist”', care se prezintă într-o formulă inovatoare de ambalare ''concepută din grijă şi respectul faţă de consumatori şi familiile lor'', după cum spune Cristian Călin, purtător de cuvânt al Grupului de firme băcăuan. Din Grupul de Firme Agricola Bacău fac parte Agricola Internaţional SA, Salbac SA, Europrod SA, Avicola Lumina - Constanţa SA, Suinprod Siret SA, Comcereal SA, G-A Nutriţie Animală SA, Aicbac SA si Agriconstruct SA.
Agricola Bacău este unul dintre cei mai mari producători de carne de pui din România şi principalul exportator din această categorie.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News