Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agricola Bacau, crestere de 17,5% a afacerilor in S1


Producatorul de carne de pui Agricola Bacau a inregistrat, in prima jumatate a anului, afaceri in crestere cu 17,5% fata de aceeasi perioada din 2009, pe o piata in scadere cu 5%.
Defalcat pe unitatile de business, cea mai mare crestere a cifrei de afaceri in perioada analizata a fost inregistrata de Salbac (preparate fierte-afumate si salamuri crud uscate), de 48,8% in valoare, "in conditiile unei piete in stationare". Salamul de Sibiu Agricola Bacau este lider de piata, cu o cota de piata de 36%, potrivit masuratorilor MEMRB Romania citate de companie.

In ceea ce priveste celelalte firme producatoare din grup, Agricola International (doar carne de pasare) si-a majorat veniturile in primul semestru cu 13,5%, iar Europrod (semipreparate si produse pre-gatite din carne) a raportat un avans de 9,1%, "pe fondul unei scaderi pronuntate a pietei acestor produse". Producatorul de oua de consum Avicola Lumina a obtinut cel mai mic avans al veniturilor in perioada ianuarie-iunie, de 1,9%.

Potrivit unui comunicat de presa emis de companie, volumul de carne de pui comercializata in perioada ianuarie-martie a fost egal cu cel raportat in perioada similara a anului trecut, dar veniturile au consemnat o scadere de 7%.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

"Apreciem aceste cifre ca fiind un rezultat bun, in conditiile in care consumul scazuse cu 18% la inceputul acestui an. In trimestrul al doilea piata si-a mai revenit, cu toate ca primele 5 luni indica, in continuare, o scadere a consumului cu 4%", a declarat Grigore Horoi, presedintele Agricola Bacau.

La nivelul grupului, Agricola Bacau si-a bugetat o crestere a cifrei de afaceri pentru anul 2010 cu aproximativ 17%, cu o marja neta de 3,5 - 4%, in conditiile in care piata va accepta inevitabilele cresteri ale preturilor.

Afla aici cu ce probleme se confrunta industria avicola dintr-un interviu cu seful Agricola Bacau.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016