Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Agricola Bacău investeşte 70.000 euro în gama "Răsfăţ la grătar"
Agricola Bacău lansează o nouă gamă de produse refrigerate din carne de pasăre - Răsfăţ la grătar, în urma unei investiţii de aproximativ 70.000 de euro, oferind astfel românilor o soluţie rapidă pentru organizarea unui grătar la iarba verde.
„Strategia Agricola Bacău pentru anul în curs vizează înnoirea portofoliului de produse în acord cu necesităţile reale ale consumatorului. Răsfăţ la grătar este o gamă nouă, special creată pentru petrecerea timpului liber în anotimpul cald, disponibilă în cinci sortimente distincte, cel mai des preferate de consumatori - frigărui asortate, pulpe de pui dezosate, piept dezosat feliat, aripioare de pui, ciocănele de pui - toate gata de pus pe grătar”, a declarat Vasile Roman, director general Europrod SA.
Pentru o oferi aroma incofundabilă a cărnii la grătar, produsele Răsfăţ la grătar sunt lăsate la macerat în condimentele cele mai potrivite, timp de 6 ore, la o temperatură cuprinsă între 0°şi 4°C, oferindu-li-se astfel mai multă savoare.
„Aceasta vară se anunţă una caniculară, astfel că tot mai mulţi români vor alege să iasă în natură, împreună cu familia sau prietenii. Ne aşteptăm ca gama sezonieră Răsfăţ la grătar să ne aducă un plus în vânzările celor cinci sortimente menţionate de 15%”, a precizat Vasile Roman, director general Europrod.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Produsele din gama Răsfăţ la grătar trec prin mai multe etape de pregătire până să fie gata de pus pe jar: materia primă refrigerată este atent selecţionată, malaxarea cărnii ajută la frăgezire şi la însuşirea aromelor condimentelor naturale, macerarea este foarte importantă în condiţiile în care carnea pentru grătar nu se pregăteşte ad –hoc, formarea definitivează produsul ca atare (de exemplu, la frigărui – se tranşează şi se introduc bucăţile pe băţul de bambus), iar ambalarea se face în tăviţă cu folie cryofilm şi manşon personalizat.
Noua gamă de produse este disponibilă în reţelele de tip supermarket şi hypermarket, dar şi în reţeaua de magazine proprii a Agricola Bacău..
În primul trimestru din 2010, categoria semipreparate şi produse pre-gătite din carne, obţinute la fabrica Europrod, a înregistrat o creştere în volum a vânzărilor cu 23% şi o creştere valorică de 17,1%. Europrod este lider de piaţă în segmentul semipreparate din carne, cu o cotă volumică 34% (sursa: MEMRB Romania).
La nivelul Grupului, Agricola Bacău şi-a bugetat o creştere a cifrei de afaceri pentru anul 2010 cu aproximativ 17%, cu o marjă netă de 3,5 – 4%, în condiţiile în care piaţa va accepta inevitabilele creşteri ale preţurilor.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News