Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agricola Bacau investeste in productie pentru a castiga cota de piata


Grupul de firme Agricola Bacau, unul dintre principalii producatori si procesatori de carne de pasare, si-a programat pentru anul viitor un buget de investitii de 20 milioane de euro pentru dezvoltarea fermelor de reproductie si de crestere a puilor de carne, in vederea atingerii unei capacitati de 35.000 tone in viu anual, fata de circa 24.000 de tone in prezent, afirma Gheorghe Antochi, presedintele companiei, scrie Business Standard

Agricola Bacau vizeaza, pana in anul 2010, cresterea cotei de piata cu circa 50%, ca urmare a investitiilor realizate de companie, dar si a unor eventuale achizitii. “Agricola Bacau detine la carnea de pasare o cota de piata de aproximativ 10%, care speram sa creasca la 15% pana in anul 2010. Pentru a atinge acest obiectiv, vom mari numarul fermelor de crestere a puilor de carne si eventual vom apela si la unele achizitii”, a declarat pentru Business Standard Gheorghe Antochi.

Totodata, Grupul Agricola Bacau estimeaza pentru anul viitor o cifra de afaceri in crestere cu 15% fata de anul in curs, ca urmare a intrarii in productie a doua ferme noi de crestere a puilor si a eficientizarii capacitatii de procesare a carnii si a lansarii de noi produse.

“Pentru anul 2008, Agricola International Bacau a previzionat o cifra de afaceri de 270 milioane de lei (circa 75 milioane de euro) si un profit de 3,7 milioane de lei (circa un milion de euro). La nivelul grupului de firme Agricola Bacau, cifra de afaceri estimata pentru 2008 este de peste 400 milioane de lei (112 milioane de euro)”, a declarat pentru Business Standard Gheorghe Antochi, presedintele Agricola Bacau.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Pentru anul viitor, producatorul din Bacau si-a propus largirea gamei de salamuri crude cu trei noi sortimente, precum si intrarea produselor pre-gatite Sav’Or si a semipreparatelor Agricola Bacau in sistemul HoReCa.

Citeste mai mult in Business Standard
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016