Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agricultura nu a pierdut niciun leu la rectificarea bugetara

agricultura-nu-a-pierdut-niciun-leu-la-rectificarea-bugetara

Rectificarea bugetara facuta de noul guvern PNL nu a afectat sumele disponibile pentru agricultura.


"Ca sa clarificam ce-i cu aceasta rectificare: PSD a construit un buget bazat pe prognoze mincinoase si a alocat bani doar pe hartie, in realitate nu au fost scrise proiecte, nu au fost depuse cereri de finantare si nu s-a dorit cheltuirea banilor gratuiti de la UE. Rectificarea bugetara rezolva situatia critica in care se gaseau la final de an mai multe domenii lasate de guvernul PSD fara bani. Vor fi astfel alocate fonduri pentru plata pensiilor si a salariilor din sistemul public, dar si a drepturilor de asistenta sociala. Primariile vor primi bani pentru a plati toate cheltuielile legate de asistenta sociala, cheltuieli puse in seama primarilor de Guvernul PSD. Adevarul trebuie spus: guvernul PSD a lasat in aer, fara finantare, domenii critice", a scris pe Facebook Raluca Turcan.
 
Ea a adaugat ca, in total, peste 6,5 miliarde de lei vor fi alocate pentru "acoperirea gaurilor" la bugetul de sanatate si la cel al asigurarilor sociale.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h
"In plus, in ultimele doua saptamani s-au recalculat jumatate din dosarele de la Casa de Pensii. Astfel, au mai fost alocate 46 milioane de lei pentru plata pensiilor recalculate pentru luna viitoare. S-au prevazut si 70 milioane lei pentru programul Tomata. Program cu care PSD s-a laudat, dar pe care a uitat sa il bugeteze. Educatia, Transporturile si Agricultura nu pierd niciun leu. Banii care apareau in dreptul acestor ministere nu au existat niciodata in realitate, ci doar pe hartie. Erau bani pentru proiecte cu finantare europeana pentru care Guvernul PSD nu a miscat un deget sa le implementeze", a mai precizat vicepremierul.
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016