Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agrostar cere mai mult pentru agricultura, la buget


Agrostar cere 4% din PIB pentru agricultura si atrage atentia Presedintiei si Guvernului ca alocarea a doar 1,37% din PIB, incluzand prefinantarile si cofinantarile, reprezinta un atentat la siguranta alimentara a Romaniei. Stefan Nicolae, presedintele Agrostar, a declarat pentru NewsIn:

1,37% buget alocat Ministerului Agriculturii, procent ce include prefinantarile si cofinantarile, la actuala situatie din sectorul agroalimentar inseamna, cu exceptia subventiei alocata de UE, in valoare de 97 euro/ha, anularea tuturor subventiilor si formelor de sprijin financiar de care agricultorii au beneficiat pana in prezent. Acest lucru va duce la falimentul societatilor agricole din Romania, care va genera somaj pentru aproximativ 100.000 de lucratori. De asemenea, inseamna falimentul micilor producatori agricoli si crescatori de animale, iar saracia extrema va fi generalizata in mediul rural


El sustine ca in acest moment ca urmare a declansarii crizei economice, sectorul agricol se confrunta cu un blocaj financiar generat de preturile foarte mici la produsele agricole, importurile masive care creeaza concurenta neloiala, lipsa acuta a investitiilor din cauza neaccesarii fondurilor europene.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


"Federatia Agrostar atrage atentia Guvernului Romaniei ca acest buget aproape inexistent pentru nevoile agriculturii va atenta grav la securitatea alimentara a Romaniei. Federatia Agrostar face apel la domnul Traian Basescu presedintele Romaniei sa intervina de urgenta in vederea medierii acestui conflict declansat cu agricultorii din Romania. In cazul in care Presedintia, Guvernul si Parlamentul din Romania nu vor sustine alocarea a 4% din PIB pentru agricultura, Federatia Agrostar va declansa actiuni de protest care vor consta in marsuri si blocari de drumuri cu utilaje agricole si animale", a spus Niculae.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016