Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agrostar: Preţurile la lapte, legume şi fructe vor creşte cu 10%


Preţurile la lapte, legume şi fructe vor creşte cu 10% până la sfârşitul lunii ianuarie, pe fondul deprecierii leului faţă de moneda europeană, a declarat pentru NewsIn preşedintele federaţiei sindicale Agrostar, Ştefan Nicolae.

"Apreciez că până la sfârşitul lunii ianuarie 2009, preţurile la lapte, legume şi fructe se vor scumpi cu 7 până la 10%, din cauza deprecierii monedei naţionale" a spus Ştefan Nicolae .

Acesta a adăugat că deprecierea va bloca investiţiile în agricultura şi va contribui la imposibilitatea accesării fondurilor din Programul Naţional pentru Dezvoltare Rurală.

"Deprecierea leului ne va duce în imposibilitatea accesării banilor europeni pentru că dacă în prezent creditele sunt foarte greu de obţinut, această scădere a leului le va face imposibil de accesat şi doar producătorii foarte dezvoltaţi vor mai putea să le ia", a explicat preşedintele Agrostar.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Preşedintele Agrostar a explicat că deprecierea leului va afecta în principal ramuri precum legumicultura, horticultura şi creşterea animalelor.

De asemenea, preţul la carne se va majora cu până la 25% în 2009 în condiţiile în care leul pierde tot mai mult în faţa monedei europene, a declarat, vineri, pentru NewsIn, preşedintele Asociaţiei Române a Cărnii (ARC), Sorin Minea.

Totodată, Minea a adăugat că şi în condiţiil în care pe piaţa europeană preţurile vor rămâne neschimbate, în România preţurile din întreaga industrie alimentară se vor majora din cauza deprecierii monedei naţionale.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016