Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Alba: Incendiu la fosta fabrica de lapte Albalact


Un incendiu violent a izbucnit ieri după-amiază, în jurul orei 14.30, la fosta Fabrică de Lapte Albalact situată în zona industrială a municipiului. La faţa locului s-au deplasat rapid 5 autospeciale de stins incendii ale Detaşamentului de Pompieri Alba Iulia, un echipaj SMURD şi un autoturism de intervenţie.
Norul gros de fum negru s-a răspândit cu repeziciune, putând fi văzut din mai multe zone din oraş. De altfel, câţiva dintre pompierii care au ieşit din tură şi se aflau la orele de pregătire fizică la Drâmbar au observat coloana groasă de fum (vizibilă chiar şi de la Pianu), şi şi-au întrerupt antrenamentul pentru a le da o mână de ajutor colegilor lor aflaţi în misiune, printre ei numărându-se plt. Alina Bălaş, purtătorul de cuvânt al ISU Alba şi cpt. Florin Zecheru. Tot aici s-au grăbit să ajungă membrii unei echipe de control a ISU Alba, care a efectuat un control de fond.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Flăcările, înalte pe alocuri de aproximativ 10 - 15 m, s-au manifestat la acoperişul clădirii, în care până acum 3 ani se procesa lapte. Două dintre autospeciale au acţionat de pe str. Revoluţiei, iar celelalte 3 au intervenit din curtea fabricii. Din incinta halei au fost evacuate 22 de tuburi de oxigen şi 5 butelii de aragaz. Din primele cercetări ale pompierilor rezultă că incendiul ar fi izbucnit din cauza nerespectării normelor PSI în timpul dezmembrării unor părţi metalice ale halei prin sudură oxiacetilenică sau cu flexul, luând foc polistirenul izolator şi apoi acoperişul din lemn cu folie bituminoasă. Dar cauza exactă a declanşării flăcărilor va fi stabilită de pompierii militari la finalul anchetei. După aproximativ două ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat. Intervenţia pompierilor a fost coordonată de însuşi inspectorul-şef al ISU Alba, col. Dorel Sofica, la locul incendiului aflându-se şi cei doi adjuncţi ai săi, lt. col. dr. Cornel Oprişa şi lt. col. Felix Pintea. Acesta a fost cel mai puternic incendiu izbucnit în ultimii ani la un obiectiv economic din judeţ.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016