În perioada 21 - 27 noiembrie 2008, inspectori ai Direcţiilor pentru Siguranţa Alimentelor din cadrul Direcţiilor Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor judeţene şi a Municipiului Bucureşti au desfăşurat, la nivel naţional, acţiuni de control în unităţi cu profil agroalimentar.
Controalele au vizat respectarea cerinţelor privind condiţiile de igienă şi funcţionare a unităţilor şi a spaţiilor în care sunt manipulate, prelucrate şi depozitate produsele alimentare, condiţiile de depozitare a legumelor şi fructelor, evidenţa documentelor, calitatea produselor destinate vânzării, precum şi verificarea trasabilităţii produselor.
Au fost controlate unităţi de fabricare a produselor de morărit şi panificaţie, a produselor de patiserie, unităţi de depozitare a legumelor, fructelor şi seminţelor, unităţi de fabricare a băuturilor alcoolice şi răcoritoare, precum şi unităţi de comercializare a produselor aparţinând sectorului non-animal.
Principalele deficienţe constatate au fost: nerespectarea condiţiilor de igienă, depozitarea necorespunzătoare a materiilor prime şi a produsului finit, dar si nerespectarea trasabilităţii alimentelor sau etichetarea necorespunzătoare a produselor alimentare.
Controalele au vizat respectarea cerinţelor privind condiţiile de igienă şi funcţionare a unităţilor şi a spaţiilor în care sunt manipulate, prelucrate şi depozitate produsele alimentare, condiţiile de depozitare a legumelor şi fructelor, evidenţa documentelor, calitatea produselor destinate vânzării, precum şi verificarea trasabilităţii produselor.
Au fost controlate unităţi de fabricare a produselor de morărit şi panificaţie, a produselor de patiserie, unităţi de depozitare a legumelor, fructelor şi seminţelor, unităţi de fabricare a băuturilor alcoolice şi răcoritoare, precum şi unităţi de comercializare a produselor aparţinând sectorului non-animal.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci
Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Principalele deficienţe constatate au fost: nerespectarea condiţiilor de igienă, depozitarea necorespunzătoare a materiilor prime şi a produsului finit, dar si nerespectarea trasabilităţii alimentelor sau etichetarea necorespunzătoare a produselor alimentare.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News