Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Andanapan si Comcereal Focsani contesta in instanta decizia Consiliului Concurentei


au fost sanctionati saptamana trecuta de Consiliul Concurentei cu amenzi cumulate de jumatate de milion de euro pentru cresterea simultana a pretului la paine, spun ca vor contesta decizia in instanta in cursul acestei saptamani.

"Vom contesta pentru ca este o decizie injusta, abuziva si pentru ca nu au tinut cont de argumentele noastre. Nu a existat aceasta intelegere intre producatori de a mari preturile, iar decizia lor pleaca de la o prezumtie. Nu au dovezi", a declarat Gelu Scutaru, director general al Comcereal Focsani.
Comcereal Focsani a fost amendata saptamana trecuta cu 4% din cifra de afaceri, respectiv 1,9 mil. lei (450.000 de euro), aceasta fiind cea mai mare amenda aplicata de Consiliul Concurentei unui producator de panificatie din judetul Vrancea pentru cresterea simultana a pretului painii la inceputul anului 2007.

In acelasi timp, Andana Pan, companie sanctionata cu 3% din cifra de afaceri, 126.000 lei (circa 32.000 de euro) si producatorul de panificatie care a primit cea mai mare sanctiune din judetul Maramures, sustine ca nu a crescut preturile in perioada anchetata.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

"Andana Pan si-a pastrat aceeasi oferta de pret din luna ianuarie 2005 pana in luna decembrie 2006, fara ca sedinta din cadrul asociatiei fortelor de munca din februarie 2006 (in care alti producatori au atins subiectul pretului - n.red.) sa influenteze in vreun fel politica de pret a firmei", a declarat Adrian Dan Pop, reprezentantul companiei.

Adrian Pop anuntase deja, printr-un comentariu postat pe portalul www.recolta.eu, ca urmeaza sa conteste decizia Consiliului Concurentei.

Andana Pan va contesta decizia Consiliului concurentei la curtea de apel Bucuresti. Exista dovezi clare ca nu Andana Pan nu a luat parte la nicio intelegere si mai mult, pretul painii nu s-a modificat pe tot parcursul perioadei cercetate. Andana Pan are propria sa politica de pret si este independenta de cele discutate in sedintele asociatiei morarit panificatie Maramures.

Citeste mai mult in Ziarul Financiar
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016