Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ANSVSA a aplicat amenzi de 39.600 lei în perioada 27 noiembrie – 10 decembrie


Inspectorii sanitar-veterinari au aplicat sancţiuni în valoare de 39.600 lei, în perioada 27 noiembrie – 10 decembrie, în urma unor acţiuni tematice de control, privind produsele alimentare de origine non-animală, a comunicat marţi ANSVSA.

De asemenea, potrivit Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), pentru două unităţi alimentare care încălcau normele sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor, inspectorii au emis o ordonanţă de suspendare a activităţii şi o ordonanţă de interzicere a activităţii.
În perioada menţionată s-au efectuat controale în unităţi din industria agro-alimentară din 41 de judeţe: Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Braşov, Brăila, Buzău, Caraş-Severin, Călăraşi, Cluj, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova, Satu-Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea şi Municipiul Bucureşti.

Controalele au vizat obiective agro-alimentare cu diverse obiecte de activitate, precum fabricarea pâinii şi a produselor de patiserie, a produselor de morărit, a băuturilor răcoritoare şi alcoolice, precum şi unităţi de depozitare a legumelor şi fructelor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Inspectorii au constatat neconformităţi precum comercializarea produselor alimentare în spaţii neaprobate sanitar veterinar şi pentru siguranţa alimentelor, manipularea neigienică a produselor alimentare şi comercializarea de produse alimentare neetichetate potrivit legislaţiei în vigoare.

De asemenea, printre neregulile constate au mai fost lipsa lotizării materiei prime, nerespectarea normelor privind trasabilitatea produselor alimentare şi nerespectarea normelor sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor privind condiţiile de depozitare a produselor alimentare.

Totodată, inspectorii sanitar veterinari au mai sesizat nerespectarea normelor privind întreţinerea spaţiilor de prelucrare, depozitare şi valorificare a produselor alimentare, funcţionarea fără document de înregistrare sanitară veterinară şi pentru siguranţa alimentelor, precum şi derularea unor operaţiuni de comerţ intracomunitar fără notificarea direcţiilor sanitar veterinare şi pentru siguranţa alimentelor judeţeane.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016