Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Anunturi agricole cu promovare gratuita pe bidex.ro, singura platforma de licitatii pentru vanzatori si cumparatori

anunturi-agricole-cu-promovare-gratuita-pe-bidexro-singura-platforma-de-licitatii-pentru-vanzatori-si-cumparatori

Bidex.ro este prima si singura platforma online romaneasca unde companiile pot vinde si cumpara in siguranta, prin sistem de licitatii directe, utilaje si componente din diverse industrii.


Nevoia de a crea lichiditati rapid este o provocare cu care se poate confrunta orice companie, indiferent de contextul economic actual. Vanzarea sau cumpararea utilajelor vechi este o solutie eficienta care sustine financiar afacerea, ajutand la dezvoltarea si modernizarea echipamentelor si a mediului de munca.

Cum si unde se vand si cumpara produse, componente si utilaje din mediul industrial, asa cum este cel agricol?

Mediul online este, desigur, raspunsul avand in vedere comportamentul mediului de afaceri din Romania dar si contextul actual. Dar, procesul de ofertare si, implicit, de vanzare al echipamentelor agricole are nevoie de o buna analiza a pietei pentru identificarea corecta a raportului cerere/oferta.

Avand in minte aceste considerente, platforma de licitatii industriale bidex.ro iti ofera toate instrumentele de vanzare de care ai nevoie.

De ce o platforma de licitatii si nu un website de vanzari obisnuit?

Pe site-urile de profil, de tipul listarilor de produse, serviciile oferite sunt statice. Promovarea propriu-zisa a produselor este limitata si se realizeaza, cand acest lucru este posibil, doar in interiorul website-ului in cauza.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Pe bidex.ro promovarea avantajeaza fiecare client.

Licitatiile sunt analizate si mai apoi promovate prin bugetele si instrumentele potrivite. Astfel, pentru utilajele agricole, spre exemplu, se folosesc anunturi Google Ads, reclame Facebook, Instagram sau chiar anunturi promovate pe Linkedin.

In promovarea eficienta a licitatiilor se analizeaza specificul utilajului sau produselor scoase la vanzare, dar si publicul tinta, precum si nevoia in piata.

Si cum fiecare tranzactie este intermediata de specialistii Bidex, promovarea produselor este absolut gratuita pentru client. Pe scurt, nu se plateste nimic pentru promovarea utilajelor agricole scoase la licitatie.

Vinzi la cel mai bun pret al momentului

Expunerea echipamentelor intr-o licitatie ofera mai mult decat un prilej de a vinde utilaje vechi.

Licitatiile ajuta la crearea unei viziuni de ansamblu a pietei alaturi de preturile oferite de aceasta piata la momentul vanzarii.

Practic, oferta primita este, sau nu influentata de conditii economice de moment, de crize sau cresteri de capital.

Insa, indiferent care sunt fluctuatiile din piata, poti vinde la cel mai mare pret al momentului.

Acces la cumparatori interesati direct de produsele vandute

Avand un cont activ pe bidex.ro exista acces la o baza de date a cumparatorilor care sunt in mod direct interesati de o achizitie din domeniul tau de activitate.

Practic, se elimina efortul depus in identificarea clientilor.

Scoti la licitatie utilajele si doar astepti ofertele potrivite.

Desigur, setezi pretul tinta si pretul de rezerva. Insa, alegi daca vinzi sau nu indiferent de valoarea la care a ajuns licitatia.

Bidex este in continua dezvoltare si are in prezent peste 2000 de conturi create din partea companiilor cu activitate in diverse industrii. Ca parte din aceasta comunitate vei avea acces la servicii interactive de ofertare pentru utilajele agricole pe care vrei sa le promovezi si, mai apoi, sa le vinzi.

Suport complet din partea specialistilor Bidex

Echipa Bidex te ajuta sa vinzi rapid si sigur.

Sau, daca esti interesat sa cumperi un utilaj, reprezentatii platformei de licitatii se vor asigura ca achizitia este transparenta si sigura.

Ai suport gratuit pentru fotografierea utilajelor, verificarea tehnica a acestora si realizarea documentatiei necesara la descrierea anuntului de vanzare.

Vizionarea utilajelor de catre posibili cumparatori se face in prezenta unui reprezentant Bidex, ceea ce se intampla si in cazul preluarii si livrarii produselor cumparate.

Listarea componentelor in sistemul de licitatii este gratuita

Crearea unui cont de vanzator sau de cumparator pe platforma de licitatii bidex.ro este gratuita.

Poti lista produse spre vanzare si poti participa la licitatii gratuit.

Daca se doresc servicii aditionale, exista patru pachete din care poti alege. In plus, daca vrei o oferta personalizata pentru profilul afacerii tale, vei primi tot suportul necesar.

Mai multe informatii despre pachetele Start, Economy, Professional si Professional + gasesti cand decizi sa vinzi prin Bidex.

Varietate de domenii industriale

Domeniul agricol nu este singurul disponibil pentru vanzarea sau cumpararea utilajelor prin sistem de licitatii.

In platforma bidex.ro se regasesc o varietate de domenii industriale disponibile atat pentru vanzatori cat si pentru cumparatori.

Industria medicala, energetica, IT, birotica, auto dar si multe altele isi asteapta licitatiile. In plus, in viitorul apropiat va fi introdusa si o zona de destocaj pentru licitatii de stocuri de materii prime si produse finite.

Noi reglam cererea si oferta.

Bidex Team.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016