Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Arabia Saudită îşi face cea mai mare seră din lume


În formă de semilună şi mare cât 15 stadioane de fotbal, sera va găzdui atât specii din prezent, cât şi reconstituiri ale unora dispărute cu până la 400 de milioane de ani în urmă.
Pentru a construi o grădină botanică în mijlocul deşertului, lângă capitala Riad, Arabia Saudită nu are altă soluţie decât să o adăpostească în interiorul unei sere la care se lucrează în prezent şi care, odată finalizată, va ocupa locul întâi la nivel mondial în privinţa dimensiunilor.

foto: popscience.com


Proiectul a luat fiinţă în 2006, când Riadul a organizat o competiţie internaţională pentru proiectarea unei grădini botanice în cinstea proaspătului ales, la acea dată, lider al Arabiei Saudite: regele Abdullah. Proiectul câştigător poartă semnătura joint venture-ului format din două companii britanice: una de arhitectură, Barton Willmore, şi una de inginerie civilă, Buro Happold, notează popsci.com.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h


Programată să-şi deschidă porţile în 2011, Grădina Botanică a regelui Abdullah, în esenţă o seră “paleobotanică”, va expune varietatea de specii de plante prezente în regiune în ultimii 400 de milioane de ani.

Citeste mai mult in Cotidianul
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016