Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Arestări la Ferma 3 din localitatea Lumina: proprietarii furau combustibil din conducte şi înfiinţaseră o plantaţie de canabis


Poliţiştii însoţiţi de jandarmi au descins în forţă la Ferma 3 din localitatea Lumina, fermă deţinută de omul de afaceri Dimu Polifroni. Aceştia aveau informaţii că în cadrul fermei proprietarii făceau orice, numai agricultură nu. Descoperirea unei instalaţii artizanale de sustragere a ţiţeiului din magistrala Conpet le-a confirmat bănuielile. Pe lângă aceasta, ferma din Lumina le-a mai rezervat o surpriză de proprţii: o hală de 500 de metri pătraţi era transformată în cea mai mare seră de Cannabis descoperită vreodată în România.
Polişiştii au ridicat o cantitate de 110 tone de ţiţei, cantitate ce fusese extrasă cu utilaje industriale, autocisterne, instalaţii specifice benzinăriilor, totul funcţionând la nivel profesionist. Anchetatorii spun că magistrala de ţiţei a SC Conpet SA traversează pe o lungime de aproape 250 metri, la o adâncime de 1,5 metri, curtea Fermei nr. 3 din Lumina. Ţiţeiul sustras era distribuit în toată ţara, cu cisternele, ultimii doi clienţi, cei prinşi în flagrant odată cu membrii reţelei, fiind din Ploieşti şi Bacău.

Tot în cadrul fermei au fost descoperite peste 900 de ghivece cu marijuana, cu sisteme de climatizare şi irigaţie profesionale. „Este ceva spectaculos. În această seră au fost investiţi foarte mulţi bani. Pe o suprafaţă de aproape 500 de metri pătraţi, într-o clădire, a fost amenajată o hală în care au fost puse pe două rânduri ghivece cu canabis. Hala este dotată cu instalaţie de climatizare şi de iluminat foarte performante. Au fost găsite şi substanţe care stimulau creşterea plantelor. Este foarte impresionant modul în care era organizat fluxul de producţie”, a declarat cms. şef George Popa, şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Contactat telefonic de RECOLTA.EU, un fermier din localitate care a dorit să rămână anonim a declarat că „afacerea de la Ferma 3 era cunoscută, dar se închideau ochii”. Mucalit, interlocutorul nostru ne-a cerut să aflăm care este subvenţia la hectar pentru canabis.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Polifroni, proprietarul afacerii ilegale, îşi derulează afacerile ilegale de milioane de euro prin două firme- SC Biodim Exim SRL şi SC PDM Starexim SRL, ambele deţinute de soţii Dimu şi Monica Polifroni, cu sediul social la domiciliul acestora, pe strada Ion Lahovari (fosta Costache Burcă) nr. 44 din Constanţa. Biodim Exim are ca domeniu de activitate comerţul cu ridicata al produselor neagricole şi deşeuri, în timp ce PDM Starexim se ocupa cu intermedieri în comerţul cu materii prime agricole.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016