Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Arad: 22 de tone de cartofi confiscate la Varsand


Comisarii Gărzii Financiare arad au oprit la punctul de trecere a frontierei Vărşand un ansamblu de tansport încărcat cu 22 de tone de cartofi.
Conducătorul auto a prezentat documente de transport din care reieşea că furnizorul era o societatea franţuzească iar cartofii trebuiau să ajungă la o firmă din Alunişu, judeşul Ilfov. „Din verificarea efectuată s-a constatat că destinatarul acestei achiziţii intracomunitare este în consemn la frontieră din data de 19.11.2010, pe motiv că nu funcţionează la sediul social declarat, iar reprezentanţii săi legali nu s-au prezentat pentru control cu documentele solicitate de comisarii Gărzii Financiare Ilfov.

În plus operatorul economic din Ilfov nu este autorizat de D.S.V.S.A. să transporte, să depoziteze şi să comercializeze produse alimentare de origine nonanimală deci acesta funcţionează ca o societate de tip fantomă înfiinţată cu scopul eludării taxelor şi impozitelor datorate ca urmare a derulării de operaţiuni comerciale şi nedeclarării acestora la organele fiscale teritoriale”, explică Anton Pop, comisar şef GFA.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Fapta constatata de comisarii Gărzii Financiare Arad constituie contravenţie fiind aplicată o amendă de 20.000 lei şi s-a confiscat cantitatea de 22.000 kg de cartofi.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016