Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Pretul cartofilor a continuat sa creasca si in primul trimestru din 2019
Totodata, in aceeasi perioada, scumpiri s-au inregistrat si la citrice, legume si conserve de legume.
Cartofii au continuat sa se scumpeasca in luna martie, pretul acestora urcand cu 26,33% de la inceputul anului, iar topul scumpirilor continua cu legumele si conservele de legume, ale caror preturi au fost mai mari de 20,6% in martie fata de decembrie, si citricele si alte fructe meridionale ale caror preturi au urcat cu 10,28% in aceeasi perioada.
Datele Institutului National de Statistica mai arata ca in martie, fata de februarie, cel mai mult s-au scumpit citricele (+ 4,5%), cartofii (+ 4,41%) si legumele si conservele de legume (+2,84%).
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
valabila 48h
Pe de alta parte, de la inceputul anului ouale s-au ieftinit cel mai mult, pretul scazand cu 5,22%. Reduceri nesemnificative de pret (-0,2%) au inregistrat fasolea boabe si alte leguminoase.
Fata de luna februarie, produsele alimentare care s-au ieftinit cel mai mult sunt ouale (-5%), fructele proaspete (- 2,1%) si carnea de porc (- 0,11%).
In ansamblu, preturile marfurilor alimentare au crescut cu 0,49% in martie fata de luna precedenta si cu 3,08% fata de ultima luna a anului trecut.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi