Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Arad: 23 de tone de cartofi confiscate de Garda Financiară


Comisarii secţiei Arad a Gărzii Financiare au identificat, în cadrul activităţii de monitorizare a achiziţiilor intracomunitare, un transport de 23 de tone cartofi care provenea din Germania.
În urma verificărilor, s-a constatat că documentele de însoţire nu erau întocmite conform prevederilor legale, iar beneficiarul, o persoană fizică, nu era autorizat să efectueze fapte de comerţ pe teritoriul României. În plus, din documentele prezentate de beneficiar a reieşit că acesta efectuase o plată mai mare pentru cele 23 de tone decât cea înscrisă în factura de însoţire a mărfii. Existând indicii privind intenţia de valorificare ilegală a mărfii, Garda Financiară a dispus confiscarea cantităţii de 23 tone cartofi, a cărei valoare estimată este de 54.000 lei.

În aceeaşi zi, comisarii Gărzii Financiare Arad au identificat şi un transport de 23 tone de ceapă ce proveneau din Olanda fără documente de însoţire legal constituite, nefiind indicat niciun beneficiar, iar din declaraţiile conducătorului auto a reieşit că acesta nu cunoştea destinaţia finală, care ar fi urmat să-i fie comunicată după intrarea în ţară. Având în vedere că sunt indicii privind intenţia de valorificare a mărfii pe piaţa neagră, s-a dispus confiscarea mărfii, a cărei valoare estimată este de 80.000 lei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h


Totodată, Garda Financiară Arad a oprit în punctul de trecere a frontierei Vârşand un transport de 313 kg cafea care era efectuat chiar de către beneficiar. Din verificări a reieşit că acesta nu era autorizat să efectueze acte de comerţ pe teritoriul României, existând de asemenea indicii privind faptul că marfa era destinată valorificării pe piaţa neagră. Ca urmare, Garda Financiară a dispus confirmarea mărfii a cărei valoare estimată este de 9.000 lei.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016