Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Arad: 24,5 tone de floarea soarelui, transportate fara documente legale


Un autotractor care transporta aproape 25 de tone de floarea soarelui fără documente legale a fost depistat în trafic de poliţiştii din Bacău. Societatea comercială căreia îi aparţinea mijlocul de transport a fost sancţionată contravenţional, iar autocamionul a fost indisponibilizat.
La data de 27 august a.c, ora 16:00, poliţişti ai Serviciului Rutier Bacău au oprit pentru control un autotractor, care circula pe Calea Romanului, la volanul căruia s afla Ion M., de 50 de ani, din judeţul Ialomiţa.

În urma verificărilor a rezultat că autotractorul transporta 24,5 tone de floarea soarelui, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente legale.

Poliţiştii de investigarea fraudelor au stabilit cele 24.500 de kg de floarea soarelui aparţinea unei societăţi comerciale din judeţul Iaşi.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

Au fost sesizaţi lucrătorii Gărzii Financiare Bacău, care au dispus sancţionarea contravenţională a societăţii comerciale din judeţul Iaşi, conform OG 93/2009 cu amendă în valoare de 5000 lei.

Autotrenul a fost reţinut de către lucrătorii din cadrul Gărzii Finanicare până la clarificarea situaţiei mărfii, iar cantitatea de floarea soarelui a fost ridicată în vederea confiscării.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016