Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Arad: Tone de fructe şi legume, confiscate de comisarii Gărzii Financiare


Peste 12 de tone de legume şi fructe au fost confiscate la Punctul Trecere a Frontierei Nădlac, de către comisarii Gărzii Financiare Arad, urmare monitorizării achiziţiilor intracomunitare de mărfuri. 'În cursul unei acţiuni de monitorizare a achiziţiilor intracomunitare de mărfuri, la Punctul Trecere a Frontierei Nădlac, a fost oprit în vederea controlului un ansamblu de transport înmatriculat în Ungaria, încărcat conform documentelor de transport cu 9 sortimente de legume şi fructe, în greutate netă de 12.896 kg', a declarat marţi, pentru Agerpres, comisarul Anton Pop, şef secţie în cadrul Gărzii Financiare Arad.
Potrivit sursei citate, şoferul avea înscris la rubrica transportator, o societate din judeţul Alba, iar ca marfă transportată indica 9 sortimente de legume şi fructe, în greutate totală de 12.896 kg. Conducătorul auto a prezentat document, conform căruia destinatarul mărfii este din Voluntari, Ilfov, iar furnizorul este din Olanda.

La solicitarea comisarilor GF Arad, reprezentaţii firmei din judeţul Alba au comunicat că firma nu aşteaptă să îi fie onorată nicio comandă de transport de mărfuri din Olanda.

În urma inventarierii mărfurilor transportate s-a constatat că în automarfar au fost încărcate, în plus, 2.000 kg ceapă roşie şi 6.000 kg ţelină, faţă de mărfurile înscrise în documentul de transport.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


'Fapta constatată constituie contravenţie, astfel că transportatorului maghiar i s-a dat un avertisment şi s-a dispus confiscarea întregii cantităţi de marfă transportata, respectiv: ananas- 3.750 kg; mango- 180 kg; pepene galben- 2.150 kg; avocado- 150 kg; pepene verde- 2.100 kg; pomelo- 3.750 kg; salată verde-700 buc; ceapă roşie- 2.000 kg; telină-6.000 kg şi cicoare 100 kg, valoarea estimată a mărfurilor confiscate fiind de 103.000 lei', a mai adăugat comisarul Anton Pop, şef secţie în cadrul G.F.Arad.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016