Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Asociatia Comunelor din Romania implementeaza proiectul Comuna, promotor al dezvoltarii spiritului antreprenorial in mediul rural


Asociația Comunelor din România (A.Co.R.) și partenerul său Structural ConsultingTM Group realizează proiectul „Comuna, promotor al dezvoltării spiritului antreprenorial în mediul rural”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Unul din obiectivele specifice ale proiectului este crearea a 7 rețele regionale de câte 15 promotori ai dezvoltării comunitare. Aceștia vor promova dezvoltarea comunitară la nivelul locuitorilor comunelor din județele fiecărei regiuni, pe baza abilităților dobândite în urma unui program de formare profesională privind dezvoltarea competențelor antreprenoriale (DCA).


Criteriile de selecție pentru promotorii dezvoltării comunitare:

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

a.Cerințe obligatorii de eligibilitate
1.apartenența la una dintre categoriile grupului țintă: manageri din mediul rural, angajați din mediul rural sau șomeri din mediul rural;
2.studii medii sau studii superioare absolvite, cu diplomă de absolvire, respectiv de licență (sau echivalent);
3.domiciliul stabil sau reședința în mediul rural.

b.Criterii de departajare
1.abilități de comunicare și lucru în echipă;
2.cunoștințe de utilizare a calculatorului;
3.disponibilitatea de a face deplasări în localitățile regiunii.

Avantajele persoanelor selecționate pentru poziția de promotor al oportunităților antreprenoriale:

1.posibilitatea dezvoltării unei cariere în mediul rural;
2.participarea gratuită la cursul de formare profesională Dezvoltarea Competențelor Antreprenoriale.

Procedura de înscriere și selecție:
Candidații sunt invitați să completeze, utilizând modelele atașate, Curriculum vitae format Europass (modelul este prezentat în Anexa 1), Scrisoarea de exprimare a interesului (Anexa 2), Declarația de eligibilitate (Anexa 3) și Declarația-angajament (Anexa 4).

Acestea se vor transmite apoi simultan la adresa de poștă electronică recrutare@procomune.ro și la adresa de poștă electronică a mentorului-formator nominalizat pe județul pentru care se candidează, conform tabelului cu adresele de poștă electronică ale Mentorilor Formatori.

Termenul limită de transmitere pe mail a celor 4 documente completate este ziua de vineri, 26 noiembrie, ora 16.00. În mesaj se va menționa obligatoriu, în clar, județul pentru care se candidează! Rugăm persoanele interesate să consulte cu mare atenție documentele de candidatură și să urmărească îndeplinirea, mai întâi, a condițiilor de eligibilitate.

Candidații selecționați vor avea un interviu telefonic cu membrii comisiei de selecție. Informații suplimentare despre proiect sunt postate pe www.procomune.ro, www.acor.ro si www.fonduri-structurale.ro.

Lista finală a celor 105 candidați selecționați va fi postată pe www.procomune.ro, www.acor.ro și www.fonduri-structurale.ro, marți, 30 noiembrie 2010. Candidații admiși vor fi contactați prin poștă electronică și telefonic, pentru a fi informați cu privire la programul desfășurării celor 7 cursuri regionale de DCA din proiect, ce urmează a avea loc în perioada ianuarie – aprilie 2011.

Toate costurile aferente participării la cursuri sunt decontate prin proiect (transport, cazare, masă și suport de curs).

Relații suplimentare se pot obține astfel :
la nivelul echipei de implementare a proiectului, de la Aurel RADU (telefon 0723-303.556, aurel@procomune.ro ) și Flaviu POPA (telefon 0723-529.312, flaviu@procomune.ro)
la nivelul județului pentru care se candidează, de la mentorul-formator menționat în Anexa nr.5.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016