Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor la Comisia Europeană pentru prelungirea perioadei de tranziţie a unor unităţi din industria alimentară
Preşedintele A.N.S.V.S.A., dr. Radu Roatiş Cheţan, va solicita Comisiei Europene prelungirea perioadei de tranziţie pentru implementare programelor de modernizare şi restructurare, până la sfârşitul anului viitor, pentru unele unităţi din industria alimentară.
Prezent la reuniunea şefilor serviciilor veterinare din Statele Membre, care are loc săptămâna aceasta la Bruxelles, preşedintele Autorităţii va prezenta în cadrul întâlnirii rezultatele evaluării realizate de ANSVSA în unităţile din industria alimentară care au implementat programe de modernizare şi restructurare.
Datele obţinute în urma evaluarii arată că există în România unităţi de procesare carne, depozite frigorifice, centre de ambalare ouă, unităţi de procesare peşte şi produse din pescuit, care au realizat într-un procent de peste 70% măsurile necesare pentru modernizare şi restructurare, conform normelor şi cerinţelor europene.
Demersul României, de a obţine prelungirea perioadei de tranziţie cu încă un an pentru aceste unităţi, este argumentat prin procentul mare în care s-au implementat programele de modernizare şi restructurare şi prin condiţiile economice dificile care au dus la întârzieri în asigurarea resurselor de finanţare şi implicit la imposibilitatea finalizării acestora până la termenul stabilit iniţial, cel de 31 decembrie 2010.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
„Vom face toate eforturile pentru a convinge că aceste unităţi merită şansa de a-şi finaliza programele de modernizare şi restructurare, de a se alinia cerinţelor europene şi de a participa la comerţul intracomunitar. Este, deasemenea o modalitate de a evita implicaţii sociale şi economice nedorite, care ar putea rezulta ca urmare a sistării activităţii unităţilor de industrie alimentară, care până la sfîrşitul acestui an nu vor putea îndeplini cerinţele legislaţiei Uniunii Europene. ” a declarat preşedintele A.N.S.V.S.A., dr. Radu Roatiş Cheţan.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News