Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Aveti paduri sau terenuri agricole de vanzare? Fondurile de investitii straine abia le asteapta!


Mai multe fonduri de investitii straine nu sunt interesate de altceva in Romania decat de paduri si de terenuri agricole si sunt dispuse sa cumpere oricat de mult in aceste domenii, mirosul banilor pe care ii vor face in cativa ani fiind irezistibil, scrie inCont.ro. Aveti lichiditati? Cumparati terenuri agricole sau paduri! Fondurile dau foarte rar gres in investitiile lor! Sunteti la polul opus si va ganditi sa le scoateti la vanzare? Incercati sa amanati, iar daca nu mai puteti, negociati cat mai bine!
"Toti clientii nostri fonduri de investitii de nimic altceva nu sunt interesati mai mult decat de paduri si de terenuri agricole. De ce terenuri agricole? Pentru ca aici nu scad preturile, ci vor urca. Sunt interesati de suprafete mari de zeci de mii de hectare si cumpara de la toata lumea, de la mic la mare", a declarat pentru incont.ro Sebastian Gutiu, managing partner al filialei din Romania a casei de avocatura austriece Schoenherr si Asociatii.

Potrivit lui Gutiu, ambele afaceri fac sens din punct de vedere economic adica padurile au costuri de intretinere mici si se pot obtine pentru ele cote pentru taiere de lemn, care este ulterior vandut, iar pe de alta parte pe suprafetele agricole mari se pot infiinta culturi care sa produca bani pana cand piata va fi suficient de buna pentru vanzare.

"Nimeni dintre cei care au facut vreodata agricultura la mari dimensiuni nu a pierdut, ci, dimpotriva, a castigat bani. Daca nu ai un an meteorologic dezastruos, sigur, faci bani cu agricultura la scara larga", a explicat avocatul Schoenherr si Asociatii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult pe InCont.ro
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016