Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Beneficiarii PNDR radiati conform legii au posibilitatea reautorizarii activitatii la Registrul Comertului

beneficiarii-pndr-radiati-conform-legii-au-posibilitatea-reautorizarii-activitatii-la-registrul-comertului

Operatiunile se realizeaza fara plata vreunei taxe, iar ghidul privind formularele utilizate si documentele care se depun in sustinerea cererilor de inregistrare se regasesc pe pagina de internet a Registrului Comertului.


La solicitarea conducerii Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale, specialistii Oficiului National al Registrului Comertului (ONRC) au transmis clarificari privind situatia beneficiarilor Programului National de Dezvoltare Rurala constituiti ca persoana fizica autorizata (PFA) si ca intreprindere individuala (II), care au intrat sub incidenta Legii nr. 182/ 2016 pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 44/ 2008 privind desfasurarea activitatilor economice de catre persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale si intreprinderile familiale.
 
Astfel, AFIR precizeaza ca P.F.A si I.I. care au fost radiate din oficiu au posibilitatea solicitarii inregistrarii in registrul comertului si a autorizarii functionarii la oficiile registrului comertului de pe langa tribunale sau, dupa caz, prin intermediul birourilor de asistenta si reprezentare constituite la nivelul primariilor.
 
„Recomand tuturor beneficiarilor nostri aflati in aceasta situatie sa se informeze prin intermediul colegilor din cadrul structurilor teritoriale ale Agentiei, cei care cunosc toate procedurile si care vor oferi sprijinul necesar reglementarii acestor cazuri. Precizam faptul ca beneficiarii PNDR se pot reautoriza cu pastrarea denumirii anterioare si a codului unic de inregistrare, solicitare care trebuie mentionata in mod expres in cererea de inregistrare. Ulterior, vor fi semnate acte aditionale la nivelul Oficiilor Judetene si Centrelor Judetene ale Agentiei. Suntem o institutie care stie foarte bine ce are de facut, suntem bine pregatiti la nivel administrativ si am luat toate masurile necesare, in termen util, astfel incat niciun beneficiar sa nu fie afectat de aceste modificari legislative.”, a declarat Adrian Chesnoiu, directorul general al AFIR.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Solicitarea noii inregistrari in registrul comertului se face prin completarea unui formular tipizat, dupa rezervarea denumirii firmei. De asemenea, exista posibilitatea sa se solicite indreptarea erorii materiale referitoare la denumire in cazul in care pentru rezervare s-au  folosit elemente distincte fata de denumirea anterioara.
 
Operatiunile amintite mai sus se realizeaza fara plata vreunei taxe, iar ghidul privind formularele utilizate si documentele care se depun in sustinerea cererilor de inregistrare se regasesc pe pagina de internet a ONRC, sectiunea Inmatriculari persoane fizice

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016