Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bihor: Magazin cu produse tradiţionale, inaugurat la Oradea


Săptămâna aceasta a fost inaugurat, la Oradea, Târgul Ţăranului, un magazin cu produse tradiţionale româneşti provenite din fermele producătorilor locali. Magazinul a fost deschis în cadrul Galeriilor Comerciale ERA Shopping Park şi, potrivit unui comunicat al comercianţilor, este prima iniţiativă din Bihor care încurajează micii producători şi comerţul de produse proaspete.
"Târgul săptămânal de produse naturale tradiţionale a fost un real succes şi i-a determinat pe producătorii locali să-şi extindă şi să-şi permanentizeze oferta: 10 dintre cei mai buni producători locali s-au asociat pentru a-şi vinde direct produsele, fără intermediari. Astfel, orădenii nu mai sunt nevoiţi să treacă graniţa pentru a-şi face cumpărăturile, diferenţa dintre calitate şi preţ nu mai există, ei având de astăzi toate motivele să rămână acasă", a declarat Graham Kilbane, CEO Omilos Group.

Preşedintele CJ, Radu Ţîrle, s-a declarat încântat de faptul că producătorii locali au găsit un loc la standard european unde să-şi desfacă produsele, mulţumind în mod special conducerii complexului că au arătat înţelegere pentru nevoile producătorilor. „Desfacerea produselor este o problemă, mai ales a celor de calitate, care, iată, poartă amprenta bihorenilor. Cred că şi în anii următori aceştia îşi vor face un nume şi un renume, iar noi, consumatorii, putem avea încredere deplină în produsele lor", a spus preşedintele CJ.

Prefectul Gavrilă Ghilea i-a felicitat atât pe producătorii care au reuşit să-şi unească eforturile pentru a deschide magazinul, cât şi conducerea complexului, care reuşeşte în vremuri de criză să atragă agenţi economici. „Sunt convins că şi alţi producători vor ocupa în viitor spaţii comerciale. Iată că putem face treabă bună şi cu produsele autohtone, care sunt la fel de bune ca şi cele din străinătate. În mod sigur, eu o să mă aprovizionez de aici", a spus prefectul Ghilea.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Clienţii parcului comercial vor găsi la „Târgul Ţăranului" miere naturală şi produse derivate (propolis, polen), ceaiuri, tincturi şi unguente pe bază de plante, pălincă de prune, mere sau cireşe, vin, produse din carne, brânzeturi de oaie şi capră făcute după reţete tradiţionale româneşti şi italiene, legume şi fructe din gospodărie, ulei presat la rece, tăiţei de casă şi covrigi, prăjituri etc.

„Cred că magazinele de tipul târgurilor tradiţionale sunt binevenite în cadrul centrelor comerciale. Pe lângă faptul că sunt o excelentă oportunitate pentru micii producători, cumpărând de la noi, orădenii îşi asigură o viaţă sănătoasă, implicit sprijinind şi economia locală. Sunt convins că clienţii noştri vor fi încântaţi să aibă mereu la îndemână produse proaspete şi să poată discuta direct cu cei care le produc", a spus Mihai Demian, producător de brânzeturi după reţete tradiţionale româneşti şi italiene.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.83 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016