Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bistrita-Nasaud: 14 persoane, internate dupa ce au consumat carne de porc infestata


Numarul persoanelor din comuna bistriteana Petru Rares care au ajuns la spital dupa ce au consumat carne de porc infestata a ajuns la 14, dupa ce alte sase persoane au fost internate la spitalul din Dej, aflat la mai mica distanta de domiciliu decat cel de la Bistrita.
Seful Directiei de Sanatate Publica Bistrita-Nasaud, Anca Andritoiu, a declarat ca, in perioada 28-30 august, s-au internat in spital inca sase adulti, dar la spitalul din Dej, evolutia starii lor de sanatate fiind favorabila. Opt persoane din comuna bistriteana Petru Rares, printre care si o fetita de cinci ani, au fost internate vineri in spital, dupa ce au consumat carne de porc infestata, sapte bolnavi fiind internati la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita, iar fetita transportata la spitalul din Dej. Seful Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Bistrita-Nasaud, Ioan Bogolin, a precizat ca porcul infestat ar fi fost sacrificat joia trecuta si consumat vineri, proprietara animalului impartind carne si sorici mai multor vecini. Vineri dupa-masa, o parte dintre cei care au consumat din carnea infestata au inceput sa se simta rau, motiv pentru care au fost transportati la spital, pentru a li se acorda ingrijiri de specialitate.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016