Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Braconajul piscicol, în topul infracţiunilor depistate de poliţiştii de frontieră constănţeni


Aproape 15 tone de peşte şi zeci de ambarcaţiuni, dar şi arme de foc şi sute de cartuşe, au fost confiscate, pe parcursul acestui an, de poliţiştii de frontieră de la Direcţia Poliţiei de Frontieră Constanţa, transmite corespondentul NewsIn.
Purtătorul de cuvânt al instituţiei, agent Marius Niculescu a declarat, luni, că de la începutul acestui an, poliţiştii de frontieră au aplicat aproape 4.000 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 1.000.000 de lei şi au fost confiscate bunuri de 130.000.000 de lei.

În fruntea infracţiunilor constatate se află cele de braconaj piscicol, fiind depistaţi 498 de braconieri şi confiscate 64 de ambarcaţiuni, 1.194 de plase de pescuit, 14.587 kilograme de peşte şi 79 de kilograme de icre.

La fel de numeroase sunt şi cazurile de persoane care au fost depistate după ce au trecut ilegal frontierele de stat, respectiv 55 de cazuri, cu 112 persoane implicate. Un număr de 24 de persoane sunt cercetate după ce au fost prinse cu autoturisme care figurau furate în ţările Uniunii Europene, iar în 62 de cazuri se fac investigaţii pentru contrabandă, dar şi trafic cu stupefiante şi precursori.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Poliţiştii de frontieră constănţeni au depistat, în acest an, cinci urmăriţi general şi nu au permis ieşirea din ţară a 1.584 de cetăţeni români şi intrarea în România a 428 de cetăţeni străini. De la începutul anului, au fost confiscate aproape 8 kilograme de aur şi argint, 12 pistoale şi arme de vânătoare, dar şi aproape 800 de cartuşe de diferite tipuri.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016