Produsele bio preparate din carne de melc, foarte solicitate la export, nu se mai produc la fabrica din localitatea braşoveană Teliu iar banca a pus sechestru pe fabrică din cauza datoriilor pe care aceasta le avea, în urma creditului luat pentru începerea producţiei în anul 2008.
"Ultima cantitate de preparate din carne de melc, de 200 de tone, am trimis-o în Franţa la începutul acestui an. De asemenea, am mai livrat carne de melc şi pentru grădina zoologică de la Budapesta, dar acum nu mai avem nimic pentru export. Lucrăm doar la comandă pentru restaurantele de lux din România, dar în cantităţi mult mai mici. Mai avem un număr de 10 angajaţi cu care lucrăm materia primă care a mai rămas pe stoc. De la anul nu ştim care va fi situaţia. Noi am fost foarte afectaţi de criza economică", a declarat, pentru AGERPRES, asistent manager Ildiko Gyomos.
Au rămas fermele care cresc melcii autohtoni, iar carnea se prelucrează şi la alte două fabrici din ţară, fabrica de la Teliu fiind singura fabrică bio pentru producerea preparatelor din carne de melc, a mai precizat Ildiko Gyomos.
"Ultima cantitate de preparate din carne de melc, de 200 de tone, am trimis-o în Franţa la începutul acestui an. De asemenea, am mai livrat carne de melc şi pentru grădina zoologică de la Budapesta, dar acum nu mai avem nimic pentru export. Lucrăm doar la comandă pentru restaurantele de lux din România, dar în cantităţi mult mai mici. Mai avem un număr de 10 angajaţi cu care lucrăm materia primă care a mai rămas pe stoc. De la anul nu ştim care va fi situaţia. Noi am fost foarte afectaţi de criza economică", a declarat, pentru AGERPRES, asistent manager Ildiko Gyomos.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Au rămas fermele care cresc melcii autohtoni, iar carnea se prelucrează şi la alte două fabrici din ţară, fabrica de la Teliu fiind singura fabrică bio pentru producerea preparatelor din carne de melc, a mai precizat Ildiko Gyomos.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News