Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Braşov: Funcţionarii Camerei Agricole au vizitat mai multe ferme model


In cadrul actiunilor de popularizare a unor reusite in domeniul agricol, specialistii Camerei Agricole Judetene Brasov au organizat cateva vizite cu grupuri de fermieri in localitatile Zarnesti, Rasnov si Halchiu.
La Zarnesti, a fost vizitata ferma domnului Chitu Aurel, specializata in productia de cereale paioase, cartof si sfecla de zahar, cu o suprafata de 221 ha.

Celor prezenti li s-a explicat la fata locului atat de catre fermier, cat si de catre specialistii Camerei Agricole Judetene Brasov o serie de componente tehnologice care sunt menite sa sporeasca randamentele pe hectar.

Datorita respectarii tuturor verigilor tehnologice, folosirea de samanta din soiuri si hibrizi certificati, efectuarii la timp a lucrarilor de infiintare si intretinere a culturilor, productiile estimate in contextul unui an agricol dificil cum e anul 2010 vor asigura cu certitudine o rentabilitate convenabila.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

In continuare, fermierii s-au deplasat la Rasnov la ferma domnului Truetsch Eugen, unde, pe o suprafata de 90 ha, se cultiva cartof industrial si cartof pentru consum din soiurile Lady Rozetta, Red Lady, Opal, soiuri noi, putin cunoscute si cultivate la noi, iar 100 ha sunt ocupate cu sfecla de zahar, a carei tehnologie de semanat s-a bazat pe samanta preincoltita.

Ultima ferma vizitata a fost a domnului Cojanu Constantin din comuna Halchiu, o microferma familiala profilata pe cresterea vacilor de lapte, in care de la un efectiv de 14 capete se obtine o productie intre 6 500-12 000litri/an/cap.

La final, fermierii, asistati de specialistii consultanti, au dezbatut posibilitatea aplicarii celor vazute la cele trei ferme vizitate si in exploatatiile pe care ei le detin.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016